Creathaler
Image default
Health / Alternative

Behandeling bij kliniek

De meeste schoonheidsklinieken hebben een breed scala aan behandelingen. Afhankelijk van jouw wensen en budget kun je een behandeling uitkiezen. Ook bij andere, soortgelijke, centra kun je kiezen uit een breed aanbod aan verschillende behandelingen. Bijvoorbeeld een behandeling waarbij ze je helpen met afvallen, ervoor zorgen dat je een frissere uitstraling krijgt of om wat storende uiterlijke kenmerken weg te werken. Klinieken hebben filler behandeling en botox behandeling, maar we zien tegenwoordig ook steeds meer laserbehandelingen. Wat houdt dit nou eigenlijk in en wat doen deze behandelingen?

Er zijn talloze laserbehandelingen en wat het resultaat is verschilt natuurlijk per behandeling. Voor verschillende behandelingen worden verschillende lasers ingezet. Twee voorbeelden van laserbehandeling zijn ooglidverstrakking en de couperose verwijderen behandeling. Deze behandelingen worden allebei uitgevoerd met behulp van een laser, al werken ze wel op een andere manier. Bij het verwijderen van de couperose wordt er met lichtflitsen vanuit de laser een gedeelte van de huid behandeld. Een geld wordt tussen de huid en de laser aangebracht om voor een verkoelend effect te zorgen en om het laserlicht beter te geleiden. De behandeling duurt zo’n twintig minuten en voor een optimaal resultaat zal die drie tot vijf keer moeten worden herhaald.

De ooglidverstrakking werkt ook met lasers. Zoals de naam al zegt zorgt het ervoor dat de oogleden verstrakt worden. Best veel mensen hebben last van hangende oogleden of wallen. Door deze behandeling te ondergaan kan de huid weer strakgetrokken worden. De laser met duizenden microscopische gaatjes in de huid waardoor er collageen kan worden aangemaakt en de huid zijn oude glas weer terugkrijgt. Deze behandeling duurt ongeveer twintig minuten. Het kan per persoon erg verschillen hoeveel behandelingen er nodig zijn voor een optimaal resultaat. Met name het huidtype en de staat van de ogen spelen hierbij een belangrijke rol.

http://clinic63.nl