Creathaler
Image default
Health / Alternative

Contactloze bezoekersregistratie

Een afspraak bij de kapper, tandarts of fysiotherapeut verloopt bijna nooit zonder een contactmoment bij de receptie. Het is bij iedere afspraak namelijk van belang dat iemand zich aanmeldt bij de balie. Vroeger verliep dit echter vaak aan de hand van papierenregistratiemappen, waarin nauwkeurig bijgehouden werd wie op welk moment voor een afspraak langs de praktijk zou komen. Dit was een secuur werkje, wat erg tijdrovend was. Inmiddels kunnen deze receptietaken veel sneller en eenvoudiger geklaard worden met behulp van de digitale receptiesoftware van DigiReceptie. Niet alleen is het realiseren van een digitale receptie echter efficiënt, maar ook noodzakelijk om contactmomenten te vermijden in deze coronatijden.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Een digitale receptie realiseren klinkt eenvoudig en eigenlijk is dat het ook. De software van DigiReceptie is namelijk overzichtelijk en begrijpelijk, waardoor receptionisten en bezoekers snel gewend geraakt zullen zijn aan de nieuwe manier van bezoekersregistratie receptie gratis. De receptionist plant allereerst een afspraak in het portaal van DigiReceptie in, waarna de desbetreffende bezoeker een uitnodigingsmail ontvangt. Deze mail kan geheel naar uw voorkeuren vormgegeven worden; kies ervoor om de locatie op een kaart weer te geven en vermeld contactgegevens bij noodgevallen. Vervolgens zal de bezoeker de uitnodiging moeten accepteren, zodat de afspraak vast komt te staan in het portaal van DigiReceptie. Tot slot hoeft de bezoeker alleen nog een QR-code te scannen om de coronavragenlijst in te vullen. Eenvoudig, niet?

Meer over DigiReceptie

Met DigiReceptie is het mogelijk om een digitale en onbemande receptie in verzorgingstehuizen, bedrijven of op evenementen te bewerkstelligen. Het is om die reden een snelle, veilige en eenvoudige manier van het registeren van bezoekers, wat kan geschieden via de website of Aanwezigheidsregistratie app. Bij vragen helpen onze medewerkers u graag en ook adviseren wij u graag in de mogelijkheden die onze software u te bieden heeft! Neem dus vooral een kijkje op de website van DigiReceptie om alles over de digitale bezoekersregistratie te weten te komen.

https://www.economy.nl/