Creathaler
Image default
Health / Alternative

Wat weten we van de reboot van Gossip Girl?

Eind vorig jaar is het bekendgemaakt, er komt een spin-off van de serie Gossip Girl. Gossip girl eindigde 8 jaar geleden, en voor de spin-off wordt er een nieuwe groep tieners gevolgd in New York. Dezelfde stad, gossip en dezelfde wereld maar met een nieuwe cast en een nieuw leven (onder andere door de opkomst van social media). De spin-off zal weer door Joshua Safran, Josh Schwartz en Stephanie Savage, die ook Gossip girl maakten, worden geproduceerd.

WarnerMedia, het streamingplatform van Gossip Girl maakte bekend wie de nieuwe cast gaat worden. Deze vijf jonge acteurs zullen een grote rol krijgen:Whitney Peak, Eli Brown, Emily Alyn Lind, Johnathan Fernandez en Jason Gotay. Het is nog niet bekend welke acteur of actrice welke rol zal spelen. Daarnaast werd al bekend gemaakt dat de originele stem van Gossip Girl, Kristen Bell weer de bekende voice-over gaat inspreken.

Ondanks dat Chace Crawford (de acteur die Nate Archibald speelde) heeft aangegeven graag een onderdeel zou willen uitmaken, is het nog niet bekend of er nog (andere) leden uit de originele cast in de serie zullen verschijnen. In Entertainment Weekly is bevestigd dat Chace zal terugkeren in de reboot, in een nog onbekende rol. Het is dus afwachten op de afleveringen om dit te zien.

De fans moeten helaas nog wat langer wachten op de gossip uit de spin-off. De cast en crew zaten klaar om te beginnen met de opnames, maar dit is nu nog uitgesteld. Op zijn vroegst kunnen de afleveringen in 2021 op de streamingdienst te zien zijn. Het is dus nog even afwachten tot dat de nieuwe Gossip Girl met het roddelnieuws over de Upper East Siders komt.

Ondertussen kan je al wel genieten van de roddels in Nederland. Het is niet door middel van een sms’je maar wel door middel van de site van Showbizz.

https://www.showbizz24.nl/