Creathaler
Image default
Health / Alternative

Binnenshuis verven met plezier

Tijdens deze kerstvakantie hebben we de tijd om dingen te doen waar we normaal gesproken nooit aan toe komen. Eindelijk hebben we echt de tijd om op te ruimen, om spullen weg te geven, om kapotte dingen weer heel te maken en om eens goed schoon te maken. Wanneer je huis weer een beetje leefbaar is, kom je erachter dat je huis eigenlijk wel aan een opknapbeurt toe is. Al heel lang kijk je tegen dezelfde kleuren, meubels en vloer aan. En wat is nu een betere tijd om je huis te verven dan vandaag?

 

Ten eerste, een goede voorbereiding is elke keer weer het halve werk. Van te voren moet je weten welke verf je gaat gebruiken. Als je binnenshuis gaat schilderen, dan is de verf van Moose Färg echt een aanrader, deze verf is namelijk oplosmiddelvrij, hij stinkt niet, is verkrijgbaar in vele mooie Zweedse kleuren en hij is van hoge kwaliteit. Bedenk ook alvast welke kleur je wil, bij Moose FÄrg hebben ze een prachtig palet aan kleuren en hoogstaande kwaliteit verf. Bijvoorbeeld een mooie kalkverf muur in de kleur zomers blauw. Als je binnenshuis wil verven, dan is matte verf kopen een goede keus. Dat zorgt er voor dat het niet te druk wordt met alle kleuren en het geeft rust.

 

Dan bedenk je welk oppervlakte je wil gaan beschilderen. Als je een deur gaat schilderen, dan raden wij de Moose Färg RDM aan. Deze verf heeft een prachtige kalkachtige uitstraling die net iets matter is dan kalkverf. Gebruik voor deze verf altijd een kwast en geef de verf de kans om te drogen voordat je een tweede laag schildert. Wanneer je trap of vloer verfwerk nodig heeft, raden wij aan om een de vloer in een kleur te verven en vervolgens het af te werken met de vloerlak TOPP. Dit is een kleurloze lak, perfect voor een finishing touch!

https://www.moosefarg.nl/