Creathaler
Image default
Health / Alternative

Samenwerken met een vastgoedmanagement voor maximaal succes

Het beheren van vastgoed is niet altijd gemakkelijk. In samenwerking met een vastgoedmanagement is het eenvoudiger om lastige keuze te maken. Met een specialist, op het gebied van vastgoed, kun je prettig advies ontvangen om het maximale resultaat te behalen.

Vastgoed is op diverse gebieden te verbeteren, denk aan het onderhoud, kosten en duurzaamheid. Vastgoedmanagers zijn ervaren in het realiseren van deze punten, waardoor de waarde van het vastgoed mogelijk zal stijgen. Wooncomplexen, appartementen, bedrijfspanden; elk gebouw streeft naar een regelmatig onderhoud, dat mogelijk hoog in kosten kan lopen. Aan de hand van een MJOP wordt, voor de vastgoedeigenaar, direct duidelijk welke kosten verwacht kunnen worden om verrassingen te voorkomen.

Meerjarenonderhoudsplanning

Door het beschikken over een MJOP, oftewel een meerjarenplan, zal de vastgoedeigenaar geholpen worden bij het verkrijgen van inzicht van de huidige staat, kosten en werkzaamheden aan het gebouw of pand. Hierdoor zal de eigenaar niet voor verrassingen komen te staan, gezien de kosten. Er is ruimte om de investeringen te plannen en het overige geld apart te leggen, om later te investeren.

Verduurzamen

Een vastgoedmanager is niet enkel beschikbaar voor het opstellen van de MJOP en het aanbieden van hulp rondom de kosten. Indien het vastgoed verduurzaamd kan worden, staat een vastgoedmanager klaar om de eigenaar bij te staan gedurende het proces.

Nederland wilt verduurzamen. De belangstelling en ambitie tot het realiseren is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Zo is er een doel opgesteld, waarbij, in 2050, alle huizen energieneutraal zullen zijn. Bovendien worden kantoorgebouwen gedwongen in 2023 voorzien te zijn van een C-label. Door te verduurzamen kan er worden gesproken over een goede leef- en werkomgeving in te toekomst. Daarnaast is het verduurzamen aantrekkelijk voor woning- en pandeigenaren door de kostenbesparende eigenschap.

http://laan35.nl