Creathaler
Image default
Health / Alternative

Een frisse blik in je ogen

Er goed uitzien en er goed uit blijven zien, is voor iedereen heel belangrijk. Je genen spelen hierin natuurlijk een grote rol, maar ook jijzelf kunt ervoor zorgen dat je er goed uit blijft zien. Hierin is het natuurlijk ook heel belangrijk dat je jezelf goed blijft verzorgen en dat je goed eet en voldoende beweging krijgt. Maar, alsnog heb je dan soms de behoefte om de natuur een handje te helpen.

Tegenwoordig is er gelukkig helemaal geen schande meer om de natuur een handje te helpen en er zijn dan ook meer dan genoeg mogelijk om de natuur een handje te helpen. Dan denk je misschien gelijk aan grote operaties en andere ingrijpende ingrepen, maar dat hoeft helemaal niet zo zijn. Je hoeft helemaal geen zware operaties te ondergaan om er goed uit te zien, want met een liquid facelift komt er geen mes aan te pas en zie je er toch goed uit. Geen enkele snede hoeft er te worden gezet en je hebt geen last van vervelende blauwe plekken of opgezwollen lichaamsdelen.

Bij een liquid facelift komen er geen messen aan te passen, zoals bij een reguliere facelift natuurlijk wel het geval is. Bovendien wordt bij een gewone facelift ook gebruik gemaakt van een narcose, wat uiteindelijk natuurlijk ook weer een flinke belasting op je lijf is. Bij een liquid facelift wordt er gebruik gemaakt van fillers, die onder eventuele plaatselijke verdoving tactisch in het gezicht worden aangebracht.

Bij een gewone facelift heb je bovendien ook meer hersteltijd nodig omdat er bovendien echt stukken huid worden aangetrokken of zelfs weggehaald. Met een liquid facelift en eventueel een nabehandeling van botox prijs heb je gegarandeerd het beste resultaat waarmee je er echt gelijk een stuk jonger uit zult zien, zonder dat je te maken hebt met lange hersteltijd en vele blauwe plekken.

 

http://www.faceland.nl