Creathaler
Image default
Health / Alternative

Grootste resultaten met een kleine ingreep

Het is echt niet erg om moeder natuur af en toe een handje te helpen als je er graag goed uit wilt blijven zien. Het kan natuurlijk ook om iets gaan waar je je altijd al onzeker over hebt gemaakt of waar je onzeker over bent geworden in de loop der jaren. Naarmate de jaren verstrijken, veranderen wij mij en worden we natuurlijk ook ouder. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je bijvoorbeeld al nooit met volle lippen gezegend bent geweest. Maar dan is de vraag: hoe krijg je vollere lippen? Gelukkig kan dit al met een kleine ingreep waarmee je al met weinig moeite een grootst resultaat kan bereiken.

Het vaakst wordt gekozen voor de bovenlip opvullen. Van nature is deze lip het dunst en vaak een bron van onzekerheid voor mensen. Ouderdom en dus het minder vol worden van de lippen en de rest van het gezicht kan er toe leiden dat het evenwicht in het gezicht minder wordt en dat men het daarom als een probleem gaat ervaren of dat altijd heeft gedaan.

Het opvullen van de lippen kun je doen met behulp van fillers. Waar veel mensen denken dat het opvullen van de lippen gebeurt met botox, is dit een foute aanname. In eerste instantie is botox al niet geschikt om iets mee op te vullen omdat het geen vulmiddel is. Bovendien is het natuurlijk zo dat botox spierverslappend werkt. In de gebieden rond de mond is dat natuurlijk nooit een goed idee, omdat je de functie van de mond te hard nodig hebt.

Voor het opvullen van de lippen worden diverse soorten fillers ingezet. Afhankelijk van jouw wensen wordt er een soort gebruikt die voor een bepaald resultaat zorgt. Fillers zijn altijd gemaakt van stoffen die van nature ook in ons lichaam voorkomen en zijn daarmee erg veilig.

http://injectableklinieken.nl/