Creathaler
Image default
Health / Alternative

Begin niet alleen aan de waterpijp

Als je voor het eerst een waterpijp gaat roken is het slim om dit met iemand te doen die ervaring heeft met de waterpijp. Een waterpijp bestaat uit meerdere onderdelen en het is dus niet makkelijk om deze zomaar zonder enige kennis in elkaar te zetten. Iemand met ervaring kan je helpen en je uitleggen hoe je precies een waterpijp klaarmaken moet. Er zijn ook filmpjes online te vinden over het klaarmaken van de waterpijp, maar de kans bestaat dat het een ander soort model is en dat je er hierdoor niet helemaal uitkomt.

Als je klaar bent met het klaarmaken van de waterpijp vind ik het zelf altijd lekker om ijsblokjes in de waterpijp vaas te doen. Hierdoor wordt de lucht lekker koel en zorg je ervoor dat je extra lang kan inhaleren. Het roken van de waterpijp geeft zo een fris gevoel. Hiernaast kun je ook smaken tabak te combineren. Je kan er ook voor kiezen om herbal tabak te roken. Dit is een ‘gezond’ alternatief voor tabak. Het gezonde hieraan is dat het een natuurlijk alternatief is. Je rookt geen tabak, maar natuurlijke kruiden en specerijen.

De laatste tip die ik wil geven is alcohol in de vaas doen. Je kan bijvoorbeeld bacardi razz combineren met fruit tabak of wijn met fruittabak. Op deze manier kan je je eigen variaties en creaties creëren en oefenen. Op deze manier kan je ook je eigen waterpijp stijl ontwikkelen en bepaal je helemaal wat wel en niet bij jou past. Hiernaast heb je gewoon vette verhalen om met je vrienden te delen, want wie wil nou niet iets unieks en gaafs delen.

Een waterpijp roken hoeft niet meer in shisha lounges zoals vroeger. Je kan gemakkelijk online een waterpijp roken om er voor te zorgen dat je hier thuis van genieten kan. Het is namelijk niet gebruikelijk om melk in de waterpijp vaas van iemand anders te doen.

 

 

https://premium-hookahs.nl/