Creathaler
Image default
Health / Alternative

Ayahuasca?

Ayahuasca? Wat is dit en wat kun je er precies mee? We hebben het hier over een soort ceremonie wat vaak uitgevoerd wordt in landen in Zuid Amerika. Waar ze in stammen dit misschien al jaren doen, komt dit inmiddels ook naar Nederland. Het gaat om bepaalde stoffen in planten die je een hele mooie ervaring kunnen geven. De ceremonie die hierbij hoort, kan je helpen problemen van vroeger aan te pakken of diepe angsten of depressie. Het is een middel wat dus in een ceremonie uitgevoerd moet worden. Dit kan tegenwoordig ook gewoon in Gelderland.

Ayahuasca als innerlijke reis

Je kunt met een ayahuasca ceremonie van innerlijke reis , een hele mooie innerlijke reis maken. Mensen gebruiken het dus ook om even naar binnen te kijken. Vaak wordt het gedaan met een ceremonie en de blaadjes in de thee hebben dan speciale krachten. Je kijkt even naar binnen hoe bepaalde dingen nou echt zijn. In deze ceremonie moet je wel goed begeleid worden. Zowel spiritueel als medisch, want het gaat om een medisch iets. Dit kan! Want met Innerlijke Reis kun je dit tegenwoordig ondergaan met de medische begeleiding erbij. Zij kunnen je begeleiden in het proces en vaak hebben ze het stuk voor stuk zelf ook al eens uitgevoerd. Het is een super ervaring om dit eens mee te maken. Door bepaalde dingen die op een bepaalde manier gaan kunnen dingen heel therapeutisch werken en heel fijn. Je kunt er rustig van worden of juist een hele mooie ervaring hebben. Allemaal om bepaalde problemen op te kunnen lossen. Het wordt al eeuwen gedaan in stammen in Zuid Amerika. Soms kijken we hier raar op neer, maar vaak hebben deze mensen veel verstand hiervan. Kruiden en bladeren hebben vaak ook medische werkingen.

Innerlijke reis

Daarom is nu de vraag of jij het ook aan zou durven? Zou je iets dergelijks willen proberen en denk je dat je er iets aan zou hebben? Het is dus mogelijk in Gelderland. Het wordt in groepen gedaan en hierbij zou je kunnen aansluiten. Vaak gaat het om kleinere groepen met vier tot vijf mensen. Het valt dus mee en wat heb je te verliezen? Kijk voor meer informatie eens online!