Creathaler
Image default
Health / Alternative

Waar komt chiazaad vandaan?

Chiazaad staat bekend als het oudste superfood ter wereld, waarschijnlijk werden de zaden al gegeten zo’n 5500 jaar geleden door de Azteken. De Azteken gebruikten de Chiazaden op dezelfde manier waarop ze nu ook gebruikt worden, als gezonde zaden die gegeten kunnen worden. Toen in de 15e eeuw Amerika werd ontdekt zijn de zaden met de Europese schepen meegenomen vanwege hun gezonde werking.

Waarom is Chiazaad een superfood?

Chiazaad heeft en enorm scala aan voordelen, ten eerste is het heel voedzaam. Om enkele voorbeelden te geven, in Chiazaad zit maar liefst 5 keer meer calcium dan in halfvolle melk en 14 keer meer magnesium dan broccoli. Het gebruik van Chiazaden naast uw gewone voeding is daarom super! U zorgt ervoor dat u zeker weet dat u vrijwel alle benodigde voedingsstoffen in enige mate binnen krijgt. Daarnaast zorgt Chiazaad voor een jongere huid dankzij de antioxidanten en dankzij de omega 3 vetzuren zorgen Chiazaden voor een verminderde kans op hart- en vaatziekten. Het gebruik van Chiazaden is zonder twijfel een slimme keus. Doordat het voedingspatroon de afgelopen 50 jaar enorm is veranderd is juist op dit moment Chiazaad weer zo populair geworden, het geeft u net dat beetje extra voedingsstoffen dat u nodig heeft voor een gezond en lang leven.

Hoe kan ik Chiazaad toevoegen aan mijn voeding?

Het gebruik van Chiazaad is niet alleen goed voor u maar ook nog eens heel gemakkelijk. Doordat Chiazaad smaakloos is kunt u het gemakkelijk aan alles toevoegen. Eet u vanavond pasta? Dan doet u daar 2 theelepels Chiazaad doorheen. Eet u noodles, soep, brood of iets anders? U kunt aan al uw voedsel zonder problemen Chiazaad toevoegen. Wacht daarom niet langer met het beginnen met uw gezonde leven maar bestel vandaag nog Chiazaden en geniet van meer energie en in het algemeen een gezonder lichaam..

Lees meer info op http://www.chiazaden.org 

http://www.chiazaden.org/