Creathaler
Image default
Health / Alternative

Tips voor het kopen van een e-sigaret

⦁   Kies een bekende webshop uit om je item te bestellen. Lees daarna de product informatie goed door. Niet alle e-sigaretten zijn compleet. Soms moet je alle onderdelen zelfs een batterij apart bestellen

⦁   Ga na of de sigaretten zijn voorzien van de CE kenmerkt die getuigd van de kwaliteitsstandaard van de Europese Unie onder de ROHS richtlijnen. Er zijn heel wat fake en niet goed gekeurde e-sigaretten en vloeistoffen op de mark.

⦁   Controleer of het artikel überhaupt op voorraad is en wat de bijkomende lever kosten zijn.          Voordelen e-sigaret 253 woorden

Dampen is het vervangend woord van roken met een e-sigaret. Een e-sigaret is een apparaatje dat werkt op batterijen en een vloeistof omzet in een damp die vervolgens ingeademd wordt. Dit vloeistof komt in verschillende smaken met of zonder nicotine voor. In dit artikelen bespreken we de voordelen van e-sigaret ten opzichte van de klassieke tabak verbrandende sigaret.

  • Hoewel het inademen van de damp eruit ziet als sigarettenrook is bewezen dat het veel minder schadelijk is voor de gezondheid.
  • In tegenstelling met gewone sigaretten vind tijdens het dampen geen verbranding plaats. Bij het verbranden van tabak bij normale sigaretten komen er verschillende stoffen zoals teer, koolmonoxide, cyanide en polycyclische aromatische koolwaterstoffen vrij.
  • In e-sigaret komt het radioactieve sporenelementen polonium welke voorkomt in gewone sigaretten niet voor.
  • Nicotine komt zowel in dampen als in sigarettenrook voor echter is nicotine bij dampen niet kankerverwekkend. Ook is het mogelijk om vloeistof zonder nicotine te dampen. Hoe meer mg je e-sigaret heeft des te meer nicotine het bevat.
  • Wanneer anderen in je omgeving roken dan rook jij passief mee. Daarom heeft men in de afgelopen tijd het tabakswet zodanig aangepast om niet rokers te beschermen van passief meeroken. Met e-sigaretten is dit probleem opgelost omdat mee dampen nihil is.
  • Personen die reeds gebruik maken van e-sigaret hebben vermeld dat ze minder trek hebben in een sigaret en minder vaak dampen als roken.
  • Daarnaast heb je minder last van die hinderlijke indringende tabaks geur die vrijkomt en blijft hangen in de ruimte of aan je kleding
https://www.mr-joy.nl