Creathaler
Image default
Health / Alternative

Op zoek naar de prijzen van een mantelzorgwoning

 

Al een tijdje wilden wij graag meer te weten komen over de verschillende prijzen van een mantelzorgwoning. De prijzen van mantelzorgwoningen zijn namelijk niet echt makkelijk te vinden via het internet en daardoor wisten wij niet of wij wel een redelijk budget hadden gekozen. Voor ons was dit de reden om maar eens contact op te nemen met een bedrijf dat diverse mantelzorgwoningen realiseert. Zij zouden natuurlijk als geen ander weten wat de verschillende kosten zouden zijn en waar wij allemaal rekening mee dienden te houden als wij een mantelzorgwoning wilden laten realiseren. Het bedrijf dat wij besloten te benaderen, was Wernsen Chaletbouw. Wernsen reageerde meteen erg hartelijk op onze vraag en was meteen bereid hier uitgebreid op te reageren. Dankzij Wernsen Chaletbouw weten wij nu veel meer over de prijzen van mantelzorgwoningen en kunnen wij hier veel meer rekening mee houden met ons budget.

 

Zoektocht naar prijzen mantelzorgwoning

 

Het was voor ons in eerste instantie erg lastig om achter de prijzen van een mantelzorgwoning te komen. Dit was erg lastig tot het moment waarop wij in contact kwamen met Wernsen Chaletbouw. Wernsen Chaletbouw heeft ons namelijk erg hartelijk ontvangen en is meteen met ons om de tafel gegaan om al onze wensen en behoeften vast te leggen. Zij vertelden ons namelijk al dat iedere mantelzorgwoning natuurlijk een verschillende prijs heeft, omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft en de woning volledig op maat gemaakt wordt. Dit klonk voor ons natuurlijk erg logisch en daarom zijn wij verder met Wernsen Chaletbouw in gesprek gegaan om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Door alle mogelijkheden te bespreken, konden zij ons een zo volledig mogelijk beeld van de prijzen van de mantelzorgwoning bieden en daardoor wisten wij erg snel waar wij aan toe waren. Dit stelden wij erg op prijs en mede hierdoor hebben wij besloten om onze mantelzorgwoning uiteindelijk te laten realiseren door Wernsen Chaletbouw.

 

Duidelijke verwachtingen

 

Wij zijn erg te spreken over de realisatie van onze mantelzorgwoning en het totaalplaatje hiervan. Wij hebben een duidelijk beeld gekregen van de prijzen en wisten daardoor erg goed wat wij konden verwachten!