Creathaler
Image default
Health / Alternative

Staalwijk Tandartspraktijk Utrecht

Bent u op zoek naar een goede tandarts in Utrecht? Bij Staalwijk Tandartspraktijk Utrecht bent u aan het juiste adres. Hier wordt iedere cliënt behandelt naar zijn of haar speciale wensen. Heeft u angst voor de tandarts? Geen probleem. Alle werknemers bij Staalwijk Tandarts zijn getraind om hiermee om te gaan en u een zo veilig mogelijk gevoel te geven.

Tandartsenpraktijk Utrecht

Staalwijk Tandarts is een tandartsenpraktijk gevestigd aan de Jutfaseweg te Utrecht. Staalwijk is voor iedereen gemakkelijke te bereiken gezien de centrale ligging. Staalwijk Tandarts is van maandag t/m donderdag geopend tot 21:00 uur. Op vrijdag is Staalwijk Tandartspraktijk tot 17:00 uur geopend. Vrij vragen van je werk is daardoor niet nodig. Deze ruime openingstijden ziet de cliënt niet terug in de prijs. Door de inzet van specialistische tandartsen is Staalwijk in staat behandelingen op maat aan te bieden tegen een schappelijk tarief.

Vragen?

Voor vragen is Staalwijk Tandarts telefonisch bereikbaar via 030 – 2881388 of per mail via utrecht@staalwijktandarts.nl. U kunt zich tevens online inschrijven of online . De receptioniste staat hier altijd klaar!

https://www.staalwijktandarts.nl/

Gerelateerde artikelen

Verschillende intelligentie testen

Een ooglidcorrectie bij Ooglift

Tips voor een lange vliegreis