Creathaler
Image default
Health / Alternative

Snurken? Doe er iets aan!

Onderschatting van snurken

Snurken kan tot grote ergernis in een relatie leiden. De snurker zelf heeft niets in de gaten maar de partner die ernaast ligt doet vaak geen oog dicht. Om die ergernis te voorkomen kun je een snurkbeugel kopen. Zo is het niet moeilijk om te stoppen met snurken en zo iedereen in huis de gewenste nachtrust te geven. Veel mensen zijn volstrekt onbekend met het begrip ” anti snurk beugel“, daarom leest u hier meer. 

Verschillende soorten snurkbeugels

Snurkbeugels zijn er in alle soorten en maten. Ook de prijzen verschillen enorm. Een op maat gemaakte snurkbeugel door een tandarts is erg duur, prijzen boven de 1,000 euro zijn geen uitzondering. Een grote uitgave voor een gezonde nachtrust. Daarom is het verstandig eerst eens te kijken naar de standaard snurkbeugels. Die verhelpen de problemen met snurken op een veel goedkopere manier.

De standaard snurkbeugels

Er zijn 3 soorten snurkbeugels, te weten: de SleepPro Standaard, De SnorFlex en de Somnofit. Deze 3 soorten verschillen onderling in prijs, waarbij de Somnofit snurkbeugel weliswaar de duurste optie is, maar bijvoorbeeld ook geschikt is bij last van apneu (waar de ademhaling vaak langer dan 10 seconden wordt onderbroken). Bij de SleepPro Standaard geven wij je de ‘niet goed, geld terug garantie’; bevalt deze niet, dan zend je de SleepPro gewoon aan ons terug, wij retourneren dan het aankoopbedrag.

http://www.snurkbeugels.net/