Creathaler
Image default
Health / Alternative

Op vakantie gaan

Op vakantie gaan is voor veel mensen een fijne bezigheid. Sommige mensen noemen het zelfs hun hobby of passie om er op uit te gaan en de wereld te ontdekken. Onder de Nederlandse bevolking zijn landen als Frankrijk, Duitsland en België populaire bestemmingen. Deze landen zijn lekker dichtbij maar je voelt je er toch toerist. Dit komt door dat de lokale bevolking een andere taal spreekt, door dat er een andere cultuur heerst en door dat je er veel bijzonder, en ander eten kunt vinden. Daar door lijkt het alsof je veel verder van huis bent dan je eigenlijk echt bent.

 

Andere populaire vakantie bestemmingen onder de Nederlandse bevolking zijn Spanje, Portugal en Italië. Deze landen kennen een mediterrane cultuur en liggen in het zuiden van Europa. Het is iets verder reizen naar deze landen dan naar de landen Frankrijk, Duitsland en België. Maar het grote voordeel van deze landen is het verschil in temperatuur. In Spanje, Portugal en Italië schijnt de zon relatief meer en is het warmer dan in Nederland en de landen Frankrijk, Duitsland en België. Volgens ervaringen kras reizen zijn de landen Polen, Slovenië en Noorwegen ook echt leuke en bijzondere aanraders.

 

In ieder land liggen een aantal mooie steden. Zo vindt je in Italië bijvoorbeeld de hoofdstad Rome, deze stad kent een zeer rijke geschiedenis. Je vindt er nog heel veel gebouwen van heel lang geleden, zoals bij het Forum Romanum. Maar ook het Colosseum en de fontein van Trevi zijn bijzonder indrukwekkend. Daarnaast is Milaan ook een mooie stad om te bezoeken. Deze stad wordt ook wel de mode hoofdstad van Italië genoemd. Volgens Kras reizigers is deze grote Italiaanse stad ook zeker een bezoekje waard. Milaan ligt in het Noorden van Italië. Verder zijn de Italiaanse steden Florence, Pisa en Venetië erg leuk om naar toe te gaan.

https://www.dalreizen.nl