Creathaler
Image default
Health / Alternative

Hoe goed heb jij het met jezelf?

Een confronterende vraag die een eerlijk antwoord verdient. Een flink aantal mensen zal moeten bekennen dat ze het niet zo goed met zichzelf hebben. We kennen mechanismes met zelfondermijnend gedrag of denkpatronen. We hebben onszelf feiten ingeprent die niet positief werken terwijl het meestal geen feiten zijn. Een belemmerende overtuiging kan je het noemen. Het houdt je bij jezelf weg, je doet niet de dingen die je zou willen doen. Je remt je persoonlijke ontwikkeling en je komt steeds verder weg van je ‘ik’. De vervreemding werkt een ongelukkig gevoel in de hand. Maar het kan anders wanneer je er creatief en gericht mee aan de slag gaat. Hoe leggen wij uit in deze blog, lees dus snel verder!

Werken richting je kern met mindfulness

Mindfulness is een principe. Je richt je aandacht op zaken die ertoe doen. Je leert opnieuw ervaren en komt zo dichter bij jezelf. De kern van jou weet precies wat jij wilt, waar je goed in bent en hoe leuk jij bent. Dat weer leren ervaren is een verrijking in je leven die je meedraagt tot in het graf. Winst dus en het is nog leuk om te doen ook. Met een groep mensen werk je aan jezelf, je doet je thuisopdrachten en komt met ervaringen terug. Je zal merken dat het je steeds eenvoudiger afgaat om in het nu te leven en om daarin jezelf te vinden. De coaching in dit proces is cruciaal.

De aanpak van Tanne Verhulst

Tanne Verhulst heeft haar heel eigen aanpak ontwikkeld rondom de mindfulnessprincipes. Heel verfrissend en door haar rotsvaste geloof in de mens en zijn mogelijkheden tot veranderen weet ze iedereen te raken. Heb je wel eens mindfulness ovewogen en woon je in de omgeving van Zutphen? Kijk dan vooral eens wat Tanne te bieden heeft. Mindfulness Zutphen begint bij Tanne Verhulst.

https://www.tanneverhulst.nl