Creathaler
Image default
Health / Alternative

Investeer in uw medewerkers via TailorIT

De wereld om ons heen wordt steeds slimmer. Bedrijven zijn continue bezig om medewerkers te scholen op alle niveaus zodat zij hun talenten kunnen inzetten en daardoor nog meer bij kunnen dragen aan het succes van het bedrijf. Onze huidige economie zorgt ervoor we niet stil kunnen blijven staan; de concurrentie loert immers overal. TailorIT speelt in op deze trend en helpt medewerkers te begeleiden naar een hoger plan. Dat doen wij via onze ervaren en praktijkgerichte trainers. Wij verzorgen uiteenlopende trainingen op diverse locaties in Nederland. Desgewenst organiseren wij een in-company training op uw eigen voorkeurslocatie.

Welke trainingen op persoonlijk vlak verzorgen wij?

Naast onze IT-trainingen, verzorgen wij trainingen en cursussen op het gebied van persoonlijke vaardigheden. Interessante en leerzame trainingen voor elke medewerker die zich persoonlijk wil ontwikkelen. Dat kan zijn om de persoonlijke effectiviteit te verbeteren en te vergroten, maar uiteraard ook om te kunnen solliciteren naar die ene interessante functie waar net wat specifiekere skills voor nodig zijn. Onze persoonlijke vaardigheden trainingen liggen met name op het vlak van Management, Communicatie, Persoonlijkheidstrainingen, Teambuilding- en teamontwikkeling, Klantgerichte trainingen en Timemanagement. De kennis die wordt opgedaan tijdens deze trainingen kan direct in de praktijk worden toegepast. 

Stimuleer een betere samenwerking!

Wanneer TailorIT een opleiding of training voor u verzorgt, zullen we ook gebruik maken van casussen om te ontdekken welke afweging en/of aanpak in welke situatie voor uw medewerker of medewerker het beste is. Hierdoor gaan collega’s bewuster samenwerken waardoor probleemsituaties in de praktijk sneller herkend en opgepakt worden. Medewerkers die kennis willen opdoen op het gebied van MS Officetrainingen, basistraining pc-vaardigheden en grafische trainingen kunnen ook bij ons terecht. Ook deze trainingen kunnen zowel op uw locatie als op een van onze eigen locaties in Nederland gegeven worden. Wij helpen u graag bij het maken van een opleidingsadvies op maat.