Creathaler
Image default
Health / Alternative

Kaak problemen?

Wanneer je last hebt van een kaakontsteking wil je natuurlijk dat deze zo professioneel mogelijk verholpen wordt. Bij ons bij Orfeo helpen we u graag. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met de mond en het kaakgebied te maken heeft. Bij ons kunt u o.a. terecht voor ontstekingen, orthodontie en ook chirurgische ingrepen voor plekken waar u misschien niet zo te tevreden over bent, zoals een kinverkleining.

Wij bieden vele soorten behandelingen aan voor iedereen van jong tot oud. Chirurgische operaties tot orthodontie volwassenen. Ook zetten we implantaten en doen we aan kronen/bruggen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor mondhygiëne en het trekken van tanden of kiezen.

De tandarts is voor vele niet de fijnste plek, maar wij proberen u de beste ervaring te geven. Daarom werken wij kleinschalig en geven we de beste service die we maar kunnen aan u. Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering, maar wij behandelen al onze patiënten wel persoonlijk. Wij kennen u en u kent ons.

Kwaliteit is bij ons geen toeval. Daar moet je je best voor doen en onze medewerkers doen dat elke dag weer keer op keer. Onze kwaliteit zit niet allen in deskundigheid, maar ook in de manier waarop we met onze patiënten omgaan. Wij laten onze patiënten ons ook informeren over wat beter kon en wat goed was, zodat wij ons kunnen blijven ontwikkelen.

We gaan voor de beste zorg, maar het kan zijn dat een klant achteraf niet helemaal tevreden is. Wij willen dat u tevreden bij ons weggaat. Dus graag hebben wij dat u het aangeeft wanneer iets niet naar wens is. Dan kunnen wij u helpen en u weer tevreden maken.

Neem eens een kijkje op onze website en bekijk onze verschillende behandeling. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice voor verdere vragen. Graag helpen wij u verder.

https://orfeokliniek.nl/