Creathaler
Image default
Health / Alternative

In bulk wietzaden kopen

Wietplantjes kweken is geen moeilijke taak als je het op de juiste manier doet. Vele mensen gebruiken nog stekjes omdat ze denken dat ze sneller groeien dan wietzaadjes, maar juist het tegenovergestelde van dat is waar. Het is ook een pluspunt dat je wietzaadjes legaal kunt kopen.

Het is dus geen wonder dat men eerder voor wietzaadjes kiest dan stengels. Vooral wanneer je nagaat dat er bij stekjes ook nog andere problemen bij kunnen komen kijken. Je kunt een andere plantje krijgen dan je verwacht had, je kunt een verouderde stekje krijgen in plaats van een nieuwe, je stekje kan ziektes bevatten en het is zeker geen goed idee om met stekjes getroffen te worden. Wietzaadjes zijn dus een veel betere optie.

Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om aan wietzaadjes te komen. Je kunt ze gewoon online kopen. Tinyseeds.nl is een webwinkel waar ze diverse soorten wietzaadjes te bieden hebben. Je hebt keuze uit meer dan 4 soorten en je kunt tevens de wietzaden in bulk kopen. Zo heb je altijd zaadjes bij de hand als je een nieuwe wilt planten. Je kunt ook nog van een aantrekkelijke korting genieten wanneer je in bulk koopt.

Als je cannabisplantjes tegenkomt die je niet kent, dan zul je op de website wel genoeg informatie erover krijgen. Je krijgt een korte beschrijving ervan en je kunt ook nog nagaan wat voor effect jet op je kan hebben en hoe lang het duurt voordat het gaat bloeien. Bij Tiny Seeds ben je altijd verzekert van vrouwelijke zaadjes.