Creathaler
Image default
Health / Alternative

7 Online marketing Tips voor Zevenaar

Wilt u hoger komen in Google? Op zoek naar een Online Marketing Bureau in Zevenaar? Investeren in internet marketing? Dan hebben wij 7 online marketing tips voor je op een rij gezet zodat jij online kunt groeien in de regio Zevenaar!

  1. Google geeft steeds meer om ‘regionale resultaten’. Dit betekent dat je moet investeren in lokale webpagina’s. Zorg dat je alle plaatsen benoemt waar je actief bent! Zorg dat je bedrijf is geregistreerd in Google Mijn Bedrijf. Zo word je ook gevonden via Google Maps bovenop de organische zoekresultaten.
  2. Ga linkbuilden! Links, links en nog eens links zijn heel belangrijk voor Google. Dit is al vanaf het begin af aan. Google onderscheid zich omdat het alle links in kaart brengt van heel het web. Elke link is een ‘stem’ voor een website. Hoe meer stemmen je hebt van relevante websites die actief zijn in dezelfde niche of industrie, hoe meer traffic je krijgt.
  3. Stel de gebruiker voorop. Je kunt misschien wel teksten schrijven voor de zoekmachines, maar die zijn niet de enige die op je website komen ;). Je bezoekers zijn degene die je producten kopen, die contactformulieren invullen en die omgezet worden in leads! Dit is heel belangrijk. Daarom schrijf je copy voor bezoekers, niet voor zoekmachines. Ook in het kader van SEO rank je hoger als je bezoekers lang op je website blijven en veel pagina’s bezoeken. De twee laatstgenoemde factoren die behaal je door aantrekkelijke teksten te schrijven of blogposts aan de hand van content marketing.
  4. Zet de markt in kaart. Een goede zoekwoordanalyse is het begin. Hiermee ontdek je de vraag (zoekvolume) en het aanbod (concurrentie). Daar waar de vraag relatief hoger is dan het aanbod, kun je scoren. Dit doe je aan de hand van data die een Google Partner heeft dankzij de zoekwoordplanner van Google Adwords. Hiermee ga je op een datagedreven manier aan de slag. Aan de hand van de data heb je meteen bewijs. Je kan met feiten het gat in de markt ontdekken en hier gebruik van maken.
  5. Wil je voor de lange termijn aan de slag gaan, maak dan gebruik van SEO. Zo kom je langzaam hoger in de organische zoekresultaten.
  6. Wil je snel bovenaan komen? Je moet dan betaald adverteren. Via Google Adwordsbetaal je per klik een bepaald gedrag.

Hopelijk heb je wat aan deze tips. Voor meer tips & tricks van een online marketing bureau uit Zevenaar, kijk op smid-it.nl!

http://www.smid-it.nl/online-marketing-zevenaar/