Creathaler
Image default
Health / Alternative

Dans en beweging bij een dansschool

Heb je interesse in dans en beweging bij een dansschool? Zo ja, dan kan je terecht bij onze dansschool waar je volop kunt genieten van talloze dansstijlen. Je kan bij ons danslessen volgen voor breakdance, jazzballet en streetdance. Volg je hart en kies de dans en beweging die bij jou past. Onze dansschool biedt overigens danslessen aan voor alle leeftijden. Ook kunnen kinderen bij ons dans volgen. Met Kinderdans kunnen de allerjongsten ook met beweging en ritme aan de slag.

Als je nog zoekt welke stijl bij je past kan je eerst een proefles doen om te zien of je het wat vindt. Zo niet, dan kan je een andere dansvorm kiezen. Wat je ook kiest je krijgt bij onze dansschool onderwijs van de meest ervaren dansers. Zoek je dus een manier om beter te worden met dansen dan kun je voor dans en beweging bij ons terecht.

Dansen in stijl

Om je danspassen en bewegingen te oefenen kan je bij ons allerlei soorten stijlen uitproberen. Zo kan je bij ons breakdance oefenen, maar ook jazzballet, streetdance en dergelijken. In het eerste geval, breakdance zal je over uithoudingsvermogen en kracht moeten bezitten. Veel van de bewegingen die daarbij worden toegepast vergen veel van het lichaam. Bij een dans als streetdance gaat het vooral om de mogelijkheid jezelf uit te drukken. Daarbij is het belangrijk dat men improviseert en verschillende dansstijlen combineert. Bij jazzballet is kan men op een vrije manier uitdrukking geven aan de oorspronkelijke klassieke variant waarbij nu ook moderne muziek gebruikt kan worden. Als men dus dans en beweging zoekt binnen een stijl die bij je past dan kan men dat hier vinden.

Dans en beweging voor kinderen

Er is ook een mogelijkheid voor dans en beweging voor kinderen. Zo kan je jouw zoon of dochter mee laten doen met Kinderdans. Deze vorm van dansen is geschikt voor kinderen van jonge leeftijd zo kunnen kleuters en zelfs peuters meedoen met deze vorm van dans en beweging. Voor de wat ouderen zijn er ook volop mogelijkheden te vinden bij onze dansschool.