Creathaler
Image default
Health / Alternative

Bizarre cosmetische ingrepen

Overweeg jij een cosmetische ingreep? Tegenwoordig is niets raar meer en zijn er veel aparte cosmetische ingrepen die gedaan worden. Een borstvergroting beste is heel normaal tegenwoordig maar ken je de meest bizarre cosmetische behandelingen al? Ik heb er een aantal op een rijtje gezet voor als je ze nog niet kende.

Trainen voor een sixpack? Waarom zou je dat nog doen al je dit tegenwoordig gewoon via een liposuctie behandeling kunt doen. Door een liposuctie kan men de huid laten krimpen op de plek van het wasbordje. Het vet wordt dan weggezogen en de huid wordt strakker door de hitte die daarbij komt. Voor je het weet heb je een sixpack zonder enige training te hoeven doen.

Vind je je navel niet mooi? Ook dit kan gecorrigeerd worden! Door een bepaalde behandeling wordt de navel mooier gemaakt en kleiner. Erg handig voor als je in de zomer jouw platte buik wil showen op het strand. Nog gekker is het krijgen van hoorns. Er zijn mensen die dit graag willen en door de huid op te rekken op het voorhoofd kan dit worden gemaakt. Er worden dan implantaten onder de huid geplaatst waardoor je hoorns krijgt. Mannen kunnen ook hun ballen strijken. Ze worden dan strakker als je dat fijn zou vinden. in Oosterse landen is deze behandeling vrij populair geworden. Ooglidcorrecties zijn erg populair over de hele wereld. De ooglidcorrectie herstel periode is ook vrij kort wat het voor veel mensen interessant maakt. Het resultaat is altijd ook erg mooi. In Oosterse landen doen men ooglidcorrecties om juist op een Westers persoon te lijken. De ogen worden dan groter en ronder zoals bij ons. In diezelfde landen kiezen veel mensen ook voor een verlenging van de ledematen. Dit is echt waar, ze willen langer worden dus doen ze dat via cosmetische behandelingen. Dan zijn we in Nederland nog vrij nuchter als het om ingrepen gaat.

https://faceland.nl/