Creathaler
Image default
Health / Alternative

BeautyByHeidi: passie voor jouw beauty

De passie van BeautyByHeidi is beauty en dan vooral jouw beauty en het vinden van de juiste behandeling voor het mooiste resultaat voor jouw huid. Heidi, de persoon achter BeautyByHeidi, is een schoonheidsspecialiste die gespecialiseerd is in de 40+ huid. Maar je kunt natuurlijk voor al je al je gezichtsbehandelingen terecht bij BeautyByHeidi. Er wordt gewerkt met producten en technieken die zeer effectief zijn in de juiste combinaties. Door zorgvuldig afgestemde combinaties krijg jij gegarandeerd resultaat. 

Neem de stap, ga langs voor gratis advies of een huidanalyse en krijg je zelfvertrouwen weer terug. 

Behandelingen

De eerste keer dat je bij BeautyByHeidi komt wordt er gekeken wat het beste is voor jouw huid. Er wordt een huidanalyse gedaan samen met het bespreken van jouw wensen. 

BeautyByHeidi werkt met de merken Yon-Ka, emerginC en TYRO. Deze merken staan voor natuurlijke huidverbetering.

De behandelingen zijn niet alleen voor vrouwen, zo is er voor mannen bijvoorbeeld de behandeling Yon-Ka Men. Een heerlijke frisse en hydraterende treatment speciaal afgestemd op de mannenhuid.

Elke behandeling is in een abonnement te krijgen. Je koopt dan 3x jouw gekozen behandeling in met een leuke korting. Een abonnement moet je in 6 maanden op maken. 

Het merk Yon-Ka

De oorsprong van de producten van het Parijse merk Yon-Ka ligt in de Provence. Daar groeien de vijf kruiden die in hun producten worden verwerkt: lavendel, tijm, geranium, cipres en rozemarijn.

In juni is de speciale maand-actie de Yon-Ka HydraSun. Een herstellende behandeling voor of na intensieve zon. Gericht op hydratatie, vermindering van pigment en bescherming van de aan zon blootgestelde huid.

Het merk emerginC

EmerginC komt uit New York en is daar een A merk in vele bekende spa’s. Ook in Nederland zijn er inmiddels bekende vrouwen fan van de Award winnende producten van emerginC. De anti-ageproducten van dit merk zijn in elk opzicht bijzonder en volledig natuurlijk.

Het merk TYRO 

TYRO is uitgevonden door de vroeger befaamde plastisch chirurg dr. Andries Molenaar uit Oosterbeek. Hij was ontevreden over de producten die vrouwen na een ooglidcorrectie meekregen en besloot dit zelf te ontwikkelen. Samen met zijn vrouw Antoinette ontwikkelde hij een hele lijn. Vitamine E is het hoofdingrediënt van al hun producten. Wil je meer weten of de diensten of producten van BeautyByHeidi? Neem dan eens een kijkje op de website.