Creathaler
Image default
Health / Alternative

Vacatures bij de gemeente

Ben jij op zoek naar werk en woon je in de buurt van Zuid-Holland? Dan is werken bij de gemeente perfect voor jou! Bij de gemeente kun je namelijk ontzettend leuk en divers werk doen, in een gezellig team. En omdat het werk bij deze werkgever zo divers is, zit er altijd wel een vacature bij voor jou! Er staan momenteel vele vacature gemeente zuid-holland open. 

 

  1. Beleidsmedewerker verkeer

Ben jij geïnteresseerd in hoe we het verkeer zo goed mogelijk moeten laten lopen? Klinken termen als congestievraagstukken en verkeersveiligheid jou als muziek in de oren en wil jij er actief aan meewerken dat beide problemen een passende oplossing krijgen? Dan is de functie van Beleidsmedewerker verkeer echt iets voor jou. Hierbij kijk je naar dilemma’s in het verkeer, wat hiervoor aan de oorsprong ligt en wat je hieraan kan doen. Om in aanmerking te komen voor deze baan, moet je een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau hebben in deze richting. 

  1. Strategisch bestuursadviseur

Als je zowel geïnteresseerd bent in organisatie en bestuur, is dit de baan voor jou. Als strategisch bestuursadviseur ben je de schakel tussen het management, de directie en het bestuur. Bij de gemeente is er sprake van 3 verschillende groepen, in tegenstelling tot veel bedrijven, waardoor het extra uitdagend is. Heb jij een opleiding op de universiteit in Organisatiewetenschappen of Bestuurskunde gevolgd? Dan is dit de ideale baan voor jou. 

  1. Trainee Schuldhulpverlener

Als schuldhulpverlener help je burgers die ernstig in de schulden zijn geraakt. Dit doe je door diegenes verhaal aan te horen, naar de financiën te kijken en samen een plan op te stellen om de schulden terug te betalen. Als Trainee Schuldhulpverlener leer je wat het vak inhoudt. Je loopt de eerste tijd mee met een volledig getrainde schuldhulpverlener en mag daarna zelfstandig taken uitvoeren om te ondersteunen. 

 

https://professionalpartners.nl/