Creathaler
Image default
Alarmsysteem

Wie zijn de onbetrouwbare slotenmakers in Den Haag?

Door de wetgeving in Nederland krijgen veel slotenmaker in Den Haag een slechte. Het is makkelijk voor iemand om even een certificaat te halen en zich daarna een slotenmaker te noemen.

Geen kennis of ervaring

Deze persoon heeft totaal geen kennis of ervaring en is puur een slotenmaker geworden om mensen uit te buiten. Dit zijn personen die geen idee hebben van hoe ze een deur schadeloos moeten open maken, maar er wel honderden euro’s voor vragen. Door deze onbetrouwbare slotenmakers in Den Haag hebben de echte vakmensen een slechte naam gekregen. Er zijn wel diverse manier om een onbetrouwbare slotenmaker Den Haag te herkennen.

slotenmaker-den-haag.com/

Onbetrouwbare slotenmaker herkennen

Als je naar het bedrijf belt en om de prijs vraagt zal een onbetrouwbare slotenmaker deze vraag ontwijken. Vraag altijd duidelijk naar de prijs inclusief voorrijkosten. Het mag absoluut niet meer dan 90 euro kosten o de deur te openen wanneer het niet op slot zit. Als de prijs hoger is weet je al meteen met wie je te maken hebt.

Kijk ook altijd of het bedrijf een lokaal adres heeft, want vaak zijn het gewoon bedrijven die opdrachten doorverkopen aan onbetrouwbare slotenmakers. Zelfs zijn ze dus helemaal geen slotenmaker en zitten dan ook niet een in Den Haag. Lees hier verder voor meer informatie.

slotenmakerdenhaag.nl/