Creathaler
Image default
Health / Alternative

Sportviswinkel of online hengelsport winkel??

De afgelopen jaren wordt er steeds meer online gekocht. De vaste winkels verdwijnen uit de winkelstraten en zo ook de plaatselijke hengelsport winkels. Deze sluiten steeds vaker hun deuren, waardoor het even een dobbertje, haakjes, loodjes, lokvoer en maden kopen steeds lastiger wordt. Of niet?

 

Online verkoop van visspullen

Daar waar de vaste sportviswinkel verdwijnen, wordt dit gat de laatste jaren steeds beter ingevuld door de online hengelsport winkel. Eigenlijk is alles hier ook te vinden. De kwaliteit van de online foto’s is al zo goed, dat je het materiaal al bijna kunt voelen. Daarnaast wordt er steeds meer service verleend, zoals het eenvoudig kunnen terugsturen van producten, achteraf betalen en gewone garantie-voorwaarden. Dit is ook de reden dat de online hengelsport winkels de afgelopen jaren sterk groeien in omzet, maar ook in kwaliteit van service. 

Echter niet alle online winkels leveren een goede kwaliteit. Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten als je online je visspullen koopt. Let onder andere op de volgende punten;

  • Lees de “wie zijn wij?” pagina: Deze pagina geeft vaak een goed beeld, hoe de organisatie kijkt naar zijn service en aanbod. Mocht er iets tegenvallen, helpt het om terug te grijpen naar zaken die ze zelf ook belangrijk vinden. 

 

  • Webwinkel keurmerk: Er zijn verschillende webwinkelkeurmerken, zoals; Stichting WebwinkelKeur, Webshop Keurmerk en Thuiswinkel Waarborg. Bij deze keurmerken is vaak een beoordeling bij aankoop mogelijk. 

 

  • Garantie- en servicevoorwaarden: Lees de garantie- en servicevoorwaarden op de site. Bij verschillende Webwinkel keurmerken, zal een hengelsport webshop al moeten voldoen aan minimale servicevoorwaarden, als terugstuur service, achteraf betalen en minimale garanties. Daarnaast wordt een online hengelsportzaak ook beoordeeld door haar klanten. Het resultaat is terug te zien op de pagina. 

 

  • Overal kwaliteit van de webwinkel: De indruk die een online hengelsportwinkel achterlaat op de bezoeker is ook al een goede indicator. Een serieuze online webwinkel besteedt hier veel tijd, geld en moeite in. Daarbij is te verwachten dat klachten ook serieus behandeld worden.

 

https://www.sportvisgigant.nl/