Creathaler
Image default
Aanbiedingen

Maak de juiste investering door duurzaam te beleggen

Iedereen wil wel een steentje bijdragen aan een betere toekomst. Dat kan u ook doen door duurzaam te beleggen. Wat houdt dit precies in? Wanneer u duurzaam gaat beleggen bij Optimix Vermogensbeheer N.V. kunt u kiezen uit ondernemingen en bedrijven die innovatieve, ecologische oplossingen op de markt brengen. Door hierin te investeren geeft u deze bedrijven een betere kans op overleven. Deze ondernemingen scoren hoog op het gebied van Environmental, Social en Governance (ESG) criteria, waardoor ze zeker een impact hebben op de globale strijd tegen milieuvervuiling.

Kies het bedrijf dat u het meeste aanspreekt

Als u duurzaam wilt beleggen dan doet u dat uiteraard het liefst bij een bedrijf dat u persoonlijk aanspreekt. Daarom dat Optimix Vermogensbeheer N.V. het brede aanbod aan investeringsmogelijkheden ook heeft ingedeeld in twee categorieën, namelijk Duurzaamheid & Innovatie en Schone Aarde. Bij Duurzaamheid & Innovatie gaat het om bedrijven die een wezenlijk verschil maken op het gebied van ecologie door op vernieuwende manieren productieprocessen te verbeteren. Dat gebeurt op basis van technologische ontwikkelingen die energiezuinig zijn, maar daarnaast ook op andere manieren die een rol kunnen spelen voor het milieu. In de categorie Schone Aarde gaat het om bedrijven die actief bezig zijn op het gebied van water, energie en milieu. Zij vormen als het ware een frontlinie tegen de klimaatverandering en willen een andere, duurzamere weg inslaan op vlak van energieproductie.

Investeer in een betere toekomst

Door duurzaam te beleggen behaalt u niet alleen financiële voordelen, maar doet u ook een goede zaak naar de toekomst toe. Met deze financiële middelen kunnen ondernemingen hun best doen om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen klimaatverandering. Zo maakt u wel degelijk een wezenlijk verschil. Maak daarom de juiste keuze en steun een van de vele bedrijven die zich hiervoor inzetten. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van Optimix Vermogensbeheer N.V.