Creathaler
Image default
Health / Alternative

Gezond door meer kleine porties

Waarschijnlijk heb je er weleens over gehoord, de gigantische menu’s die je bij fastfood restaurants kan afnemen in Amerika. Onbegrijpelijk grote porties, en de mensen die het bestellen krijgen het ook nog eens op. Onvoorstelbaar en gelukkig hebben we het niet in Nederland want de hoeveelheid suikers en vetten die in deze menu’s zitten zijn ook schrikbarend hoog. En eigenlijk dus zeer slecht voor je lichaam een echte aantasting voor het verteren van het voedsel. Hetgeen wat ook nog eens een keer zo is, is dat deze mensen vaker zo een dergelijk menu zullen eten dan dat je voormogelijk zou hebben gehouden. Het is daarom ook niet voor niets zo dat de Amerikanen als een van de zwaarste en dikste mensen ter wereld te boek staan, jammer maar helaas het is wel zo.

In Nederland kunnen we ook steeds makkelijker en sneller fastfood eten en er worden nog steeds filialen geopend her en der door Nederland. Daarnaast met de komst van thuisbezorgt voor fastfood restaurants, wordt het ons allemaal nog gemakkelijker gemaakt om vanuit de luie stoel of vanaf de bank eten te bestellen, het enige wat hoeft te gebeuren is het open doen van de deur en je kan eten.

Het is jammer dat dit soort diensten het ons allemaal lastiger maken, want eigenlijk is dat zo. Het lichaam heeft namelijk een variatie aan voedsel nodig die afwisselend worden genuttigd. Alleen zo op deze manier kan het lichaam alle vitamines en supplementen uit de voeding halen en krijg je van alle stoffen het een en ander binnen wat je nodig hebt. Natuurlijk kan het een keer voorkomen dat je niet genoeg van een bepaalde vitamine hebt binnen gekregen, dit kan heel gemakkelijk bijgehouden worden doormiddel van een app op je telefoon of tablet waarmee je je vitamine kan tellen die je die dag binnen hebt gekregen. Mocht je nou een keer te weinig vitamine d hebben binnen gekregen dan kan je ervoor kiezen om voedingssupplementen in te nemen om wel aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te komen.

https://www.topvitamins.nl/