Creathaler
Image default
Health / Alternative

Geneesmiddelen bestellen bij Dokteronline is dat veilig?

Veilig geneesmiddelen bestellen bij Dokteronline

 

Wie geneesmiddelen via het internet wil bestellen, ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Welk product moet je kiezen en welke aanbieder is veilig? Dokteronline.com bemiddelt in deze kwestie. Het bedrijf fungeert als een schakel tussen klant, dokter en apotheek. Op de website bieden drogisten en apotheken medicijnen, zelfzorgmiddelen en drogisterijartikelen aan. Aangesloten, onafhankelijke artsen zorgen zo nodig voor een (online) recept. Het hele proces van geneesmiddelen zoeken, vinden, bestellen en betalen verloopt op die manier moeiteloos via één adres.

 

Is Dokteronline veilig?

 

Het online consult zorgt voor de broodnodige controle van een medisch specialist. Bij onduidelijkheid over je gezondheidssituatie neemt een arts (discreet) contact met je op. Dit voorkomt gevaarlijke situaties, zoals een verkeerde dosering of het slikken van geneesmiddelen die niet geschikt voor je zijn. Een betrouwbare site is de website van de StOEH. Deze is 100% veilig. Uiteraard is het nog altijd het veiligst om naar je eigen dokteronline of huisarts te gaan. Is dat om welke reden dan ook niet mogelijk of wenselijk, dan is dit online bestelplatform een goed alternatief. Dokteronline.com werkt nauw samen met geregistreerde apotheken en gediplomeerde, ervaren huisartsen of via de betrouwbare dokteronline op Ankerpharm.de. Het is daardoor veiliger om via het platform van de StOEH geneesmiddelen te bestellen dan bij een onbekende, website waar je misschien te maken krijgt met minder goede pillen of je vragen aan de huisarts niet worden beantwoord. 

 

Hoe werkt het?

 

Een bestelling plaatsen via het platform is eenvoudig. Je kiest het gewenste artikel en rekent dit online af. Je bestelling wordt direct (in een neutrale verpakking) thuisgestuurd. Gaat het om een receptplichtig geneesmiddel, dan vraagt het systeem je eerst om een medische vragenlijst online in te vullen. Hierbij noteer je je gegevens, de symptomen waar je last van hebt en andere belangrijke informatie over je gezondheid. Dit formulier wordt beoordeeld door een van de aangesloten artsen. Gaat deze akkoord met je aanvraag, dan wordt er een online recept naar een apotheek gestuurd. Je medicijnen worden dan direct klaargemaakt en verzonden. Deze procedure wordt een online consult genoemd.

 

Assortiment

 

De artikelen die je via Dokteronline.com kunt bestellen, zijn al lang niet meer alleen gefocust op ‘gênante’ klachten. Inmiddels kun je er de meest uiteenlopende geneesmiddelen, voedingssupplementen en gezondheidsartikelen krijgen. Omdat er meerdere (internationale) apotheken en drogisten zijn aangesloten, is het assortiment ruim en de voorraad groot. Daarnaast doet het platform veel aan informatievoorziening. Van de meeste geneesmiddelen en artikelen is er duidelijke Nederlandstalige productinformatie beschikbaar. Ook kun je reviews over de producten lezen of plaatsen. Daarnaast heeft de site een informatieve blog met artikelen over medicijnen, lifestyle en ander gezondheidsnieuws.

 

Youtube filmpje:

 

 

Meer informatie?

 

Bezoek onderstaande website van de STOEH om meer over dokteronline.com te weten te komen.

http://www.stoeh.nl/kopen/dokteronline/