Creathaler
Image default
Health / Alternative

Foute truien tijdens kerst

Het is al jarenlang een traditie om foute kersttruien te dragen tijdens de kerstdagen. Vooral in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië is dit erg populair. De trend is dan ook over komen waaien vanuit deze landen naar Nederland, waar het ook steeds populairder wordt om deze truien te dragen tijdens de kerstdagen. Vroeger waren dit dan ook wat oubollige truien die vaak door je oma gebreid waren. Hier zaten dan uren breiwerk aan vast. Tegenwoordig is het allemaal wat makkelijker geworden en kan je deze kersttruien, met soms zelfs geluidjes en lampjes erin, kopen in de winkels.

Doordat de trend steeds meer doorzet in Nederland, zijn er ook steeds meer aanbieders. Dit betekent voor jou natuurlijk meer keus. Het is altijd fijner als je een beetje een unieke kersttrui draagt in plaats van een trui waar iedereen in loopt. Naast de foute kersttruien kan je ook de keuze maken om een fout kerstpak te dragen als je helemaal wil uitpakken. De meeste van deze kersttruien en kerstpakken zijn ook unisex, waardoor het dus mogelijk is voor zowel heren als dames om ze te dragen.

Er zijn grote verschillen te zien in de populariteit van de kersttrui. Zo is de kersttrui het populairst in Noord-Brabant en zijn ze in Noord-Holland het minst geliefd. Er zijn echter genoeg redenen om de kersttrui wél aan te schaffen. Ze zijn ten eerste super comfortabel. In plaats van een ongemakkelijke glitterjurk kun je dus veel beter kiezen voor een comfy kersttrui. Daarnaast wordt het steeds populairder om tijdens de kerst lekker thuis te zitten met je familie en / of vrienden. Ook dan is het dus heerlijk om een lekker comfortabele kersttrui of kerstpak te dragen. Er worden ook veel matching kersttruien gemaakt. Wat is er nou leuker dan matchen met je partner, zus, broer of misschien wel de hele familie met een foute kersttrui. Zo kunnen jullie met z’n allen in de kerstsfeer komen.

https://www.uglyxmas.nl/