Creathaler
Image default
Health / Alternative

Een snelle manier voor het verhelpen van slechte adem

Ondanks een goed onderhoudt van het gebit, zullen er altijd momenten zijn waarbij de adem niet bepaald fris zal ruiken. Het is namelijk wel een levendig wereldje daar in de mond en zorgen de vele bacteriën er voor dat er stoffen vrijkomen met onplezierige geurtjes. Die ruik je allemaal terug in de adem en is een manier om er snel weer vanaf te zijn altijd welkom.

Een goede mondspoeling is al voldoende

Het voordeel van een mondspoeling is dat het overal naartoe te nemen is en gelijk voor een frisse adem zorgt. Binnen een minuut ben je al klaar met het spoelen en blijft de adem dan wel voor een tijdje fris. Een mondspoeling is meer dan alleen een manier om door middel van chemische middelen alle bacterien uit de mond te verwijderen. Integendeel zorgt een goed mondspoelmiddel ervoor dat de productie van speeksel wordt gestimuleerd en de zuurgraad in de mond niet wordt verstoord. Beide factoren zorgen ervoor dat de bacterien welke voor  de slechte adem zorgen geen kans meer krijgen de kop weer op te steken.

Bij langdurig gebruik wordt de balans in de mond geheel hersteld. Het is wel van belang om bij een blijvende slechte adem toch even naar de tandarts te stappen omdat de oorzaak anders diepliggend kan zijn. Meer informatie door de mondzorgzaak.nl helpt ook altijd een aardig handje en ben je op zo een wijze volledig geinformeerd over de effecten van mondwater.

Gerelateerde artikelen

De stijging van het eigen risico in 2016

BeautyByHeidi: passie voor jouw beauty

Wat een verpakking kan toevoegen