Creathaler
Image default
Health / Alternative

Een ooglidcorrectie bij Ooglift

Recent heb ik dus een ooglidcorrectie laten doen bij Ooglift. Ik ben erg blij dat ik mij uiteindelijk toch zover heb gezet om dit te doen. Ik was er namelijk vrij bang voor, mensen vertelden mij dat het een ingrijpende behandeling is, hier is niets van waar heb ik gemerkt. Bij Ooglift was de ooglidcorrectie heel snel voorbij en deze snelheid is niet ten koste gegaan van het resultaat. Het ziet er nog steeds prachtig uit en er zijn geen littekens te zien om mij gezicht of op de plek waar is gesneden. In deze blog zal ik wat meer vertellen over mijn ooglidcorrectie bij Ooglift (klik hier voor een ooglidcorrectie).

Hoe mijn ooglidcorrectie verliep

De ooglidcorrectie die ik ben ondergaan is heel erg goed verlopen als ik eerlijk ben. Toen ik voor de eerste keer bij Ooglift een afspraak had was dit in de vorm van een intakegesprek. Er werd toen gekeken wat de ernst van het probleem was en op welke manier dit opgelost kon worden. Eigenlijk werden de verwachtingen tegen mij verteld, hoe ingrijpend de behandeling zou zijn en hoe lang het zou duren voordat de wond helemaal hersteld zou zijn. Direct hebben we een afspraak gemaakt om de ooglidcorrectie daadwerkelijk plaats te laten vinden. Dit was al binnen een week na de intake. De ooglidcorrectie startte met het reinigen van de plek waar gewerkt zou gaan worden. Vervolgens werd getekend welk stuk huid precies zou worden afgesneden. Hierna kwam het enige vervelende deel van de behandeling, namelijk de prik. Dit was een verdovingsprik, waardoor ik de rest van de behandeling helemaal niets meer heb gevoeld en alles in een half uurtje klaar was. Een weekje laten ben ik nogmaals naar binnen gegaan bij Ooglift om de hechtingen te laten verwijderen. Toen was alles achter de rug en nu kijk ik weer wakker uit mijn ogen!

Meer weten?

Als u meer wil weten over wat een ooglidcorrectie allemaal voor voordelen met zich meebrengt dan kunt u bij Ooglift een afspraak maken. Tijdens de intake wordt alles wat nodig is aan u verteld en alle vragen worden beantwoord.