Creathaler
Image default
Health / Alternative

De mooiste eiken vloer van Bax Houthandel!

Bax Houthandel levert de mooiste eiken vloeren voor scherpe prijzen. Bax Houthandel is producent van houten vloeren, lamelparket en laminaat. Bij ons kunt u terecht voor stijlvolle houten vloeren op maat. Kies voor een sfeervolle houten vloer van Bax. Onze deskundigen helpen u bij de aanschaf van de juiste vloer voor u. Ontdek ons ruime aanbod aan eiken vloeren!

Eiken vloer op maat

Interesse in de aanschaf van een eiken vloer? Bax Houthandel heeft een brede keuze aan eiken vloeren. Onze eiken vloeren zijn stijlvol en zorgen voor een mooie uitstraling in uw woning. Visgraat motief? Wij hebben eiken vloeren met de mooiste motieven voor u. Doordat we zelf de productie van de eiken vloer doen, kunnen wij u de laagste prijs garanderen. Bax Houthandel heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de productie van eiken vloeren. Wij hebben het grootste assortiment van eiken vloeren. Onze eiken vloeren worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige eikensoorten. U kies zelf de afwerking van de vloer. Wij adviseren u graag bij de koop van een eiken vloer. 

Budget vloeren

Wij leveren houten vloeren voor scherpe prijzen. Laminaatvloeren zijn een goede budgetkeuze. Onze laminaatvloeren zijn sfeervol en gemakkelijk te leggen. We hebben een ruim aanbod van laminaat van budgetmerken en duurdere merken. Naast laminaat verkopen we lamelparket. Wij helpen u graag met de aanschaf van uw vloer. Bax Houthandel produceert diverse soorten lamelparket. samen kijken we welke lamelparket de beste keuze is voor uw woning. Ook voor mensen met een lager budget heeft Bax Houthandel een mooie vloer! Onze missie is het verkopen van kwalitatief hoogwaardige houten vloeren voor een betaalbare prijs. 

Service van Bax Houthandel

Bax Houthandel is al jaren specialist in houten vloeren, eiken vloeren, hybride vloeren en PVC vloeren. Wij leveren u de juiste houten vloer op maat. Onze service is persoonlijk en deskundig. U kunt bij Bax Houthandel terecht voor houten vloeren met hoge kwaliteit. Onze vloeren zijn scherp geprijsd! Creëer meer sfeer in uw woning met een stijlvolle eiken vloer van Bax Houthandel. Kom voor advies of inspiratie langs in onze showrooms in Amsterdam, Utrecht of Zoetermeer.