Creathaler
Image default
Health / Alternative

Bijles voor volwassenen – omscholing en bijscholing van Scriptium

Bijles is een term die direct associaties oproept met kinderen die zitten te zwoegen op moeilijke wiskundige formules met een student die net pas amper is afgestudeerd. Zo gek is dat niet, want doorgaans vindt bijlesook plaats voor middelbare scholieren en basisschoolleerlingen en wordt de bijles gegeven door jonge mensen die hun verse kennis gebruiken om een zakcentje te verdienen. Scriptium heeft bijles echter tot een nieuw niveau getild door specifiek bijles voor volwassenen, door volwassenen aan te bieden.

 

Omscholing & bijscholing

Bijles is namelijk ook wel eens nodig voor volwassenen. Misschien begin je binnenkort een nieuwe functie op je werk, volg je een studie ter omscholing of bijscholing, of wil je nu eindelijk wel eens in correct Engels kunnen schrijven zonder elke keer te moeten twijfelen over je werkwoordspelling. In dat laatste geval is bijles Engels van een volwassen bijlesdocent van Scriptium een goed idee. Voor alle andere studies en opleidingen heeft Scriptium tevens hooggeschoolde en gescreende bijlesdocenten.

 

Les van docenten

Al onze bijles wordt gegeven door bijlesdocenten die Scriptium zorgvuldig screent en test. Ze zijn allen al jaren werkzaam in het onderwijs en hun vakgebied. Er bestaat geen betere bijlesdocent dan iemand die de lesstof ook in groepsverband overdraagt. Je hebt dus niet te maken met studenten die geen didactische vaardigheden hebben, maar met docenten die lesstof op een manier kunnen overbrengen die aansluit bij jouw persoonlijke leerstijl en behoeften. Voor bijles biologie maken we gebruik van biologen en biologiedocenten, enz.

 

Achteraf betalen

Bij Scriptium snappen ze ook als geen ander dat het soms moeilijk is om bij voorbaat in te schatten hoeveel bijles iemand precies nodig heeft. Daarom zit je bij Scriptium nooit vast aan een uurpakket of betalingsverplichting. Voorafgaand aan het traject, bijvoorbeeld bijles Nederlands en spelling check Nederlands, wordt een offerte opgesteld met een uurprijs en totaalprijs. Dit wordt gedaan gebaseerd op een inschatting van de uren die wellicht nodig zijn voor jouw persoonlijke hulpvraag. Aan het eind van elke maand ontvang je een handige betaallink en factuur voor de uren bijles die je in die maand gehad hebt. Je betaalt dus achteraf en betaalt nooit voor bijlesuren die je (nog) niet gehad hebt.

 

Ondersteuning bij teksten

Scriptium biedt meer ondersteuning bij het om- en bijscholen dan enkel bijles en studiebegeleiding. Je kunt tevens teksten laten nakijken op taal, structuur en inhoud. Scriptium is gespecialiseerd in scriptie na laten kijken, maar de correctoren kunnen ook uitstekend overweg met andere educatieve en officiële teksten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan essays, papers, proefschriften, nota’s en brieven. Je kunt een tekst binnen 20 uur, 48 uur of 7 dagen laten nakijken op taal, structuur en/of inhoud. Een taalcontrole richt zich op taal- en spelfouten, structuur betreft zinsbouw en informatiestructuren en inhoud betreft de tekst als geheel. Bezoek de website voor meer informatie of stuur direct een tekst in voor gerichte en bruikbare feedback.

http://www.scriptium.nl/