Creathaler
Image default
Kinderen

Organiseer het leukste prinsessenfeestje voor uw dochter

Welk klein meisje droomt er nu niet van om een prinsessenfeestje te geven op haar verjaardag? Voor kinderen die vijf, zes of zeven jaar worden zal het een droom zijn die uitkomt! Samen met haar beste vriendinnetjes beleeft uw dochter de dag van haar leven. Maar hoe organiseert u nu zo’n koninklijk feestje? Hier komt uiteraard van alles bij kijken. Het draait namelijk niet alleen om de activiteiten, maar ook om de aankleding en de hapjes en drankjes die geserveerd worden. Voor professionele hulp bij het organiseren van een prinsessenfeestje schakelt u Ziezow in. Dit bedrijf organiseert kinderfeestjes bij mensen thuis voor zowel jongens als meisjes in de basisschoolleeftijd.

Door de hulp van dit bedrijf is het feestje snel geregeld

Wanneer u Ziezow inschakelt om een prinsessenfeestje te organiseren, krijgt u via e-mail een draaiboek opgestuurd. In dit draaiboek staat de volledige organisatie van het feest duidelijk beschreven. Zo begint u met de uitnodigingen. Deze zijn in het draaiboek opgenomen en kunt u meteen versturen. Daarna krijgt u een themakist thuisgestuurd. Hierin zitten verschillende attributen om het feest tot een succes te maken. Denk hierbij aan mooie versiering voor uw huis of tuin. Zo verandert uw thuis in een echt kasteel! Op de dag zelf gaan de kinderen aan de slag met leuke spelletjes. Ook dit staat allemaal beschreven in het draaiboek. Laat de kinderen bijvoorbeeld hun eigen kroon maken, organiseer een stokpaardenrace of laat ze een schat vinden tijdens de prinsessenspeurtocht. Alleen het eten en drinken moet u zelf verzorgen. Wel zit er in de themakist stijlvol servies, waardoor de kinderen als echte prinsessen kunnen eten en drinken.

Bekijk online of uw feestdatum nog beschikbaar is

Wilt u ook zo’n leuk prinsessenfeestje organiseren? Controleer dan even op de website van Ziezow of er op de datum van uw voorkeur nog een themakist beschikbaar is. Is dat zo? Dan kunt u de themakist eenvoudig reserveren. Daarna krijgt u direct een bevestigingsmail. Hiermee kunt u de kist twee dagen voor het feest op komen halen of thuis laten bezorgen. Een dag na het feest brengt u de kist weer terug of wordt deze opgehaald. Een prinsessenfeestje organiseren was nog nooit zo gemakkelijk!

https://www.ziezow.nl/