Creathaler
Image default
Bedrijven

Waarom het een stuk makkelijker is om af te vallen met een shake

Afvallen wordt vaak als moeilijk beschouwd, mensen hebben dan namelijk het idee dat ze niks meer mogen eten en dus ook niet kunnen genieten van eten. Dit is heel slecht omdat je eten nodig hebt om te kunnen functioneren, zonder eten heeft je lichaam niet de energie om dingen te doen. Als gevolg hiervan kan je een slap gevoel krijgen en ben je vatbaarder voor griep en virussen. 

Gezond afvallen

Om af te vallen moet je minder kcal nemen dan dat je daadwerkelijk nodig hebt, je lichaam gaat dan namelijk zichzelf als brandstof gebruiken en daardoor val je af. Om gezond af te vallen kun je zo’n 200 tot 300 kcal onder je caloriebehoefte zitten. Een man heeft gemiddeld zo’n 2500 kcal nodig op een dag, voor een vrouw ligt dit 500 kcal lager. Door bij het afvallen ook nog eens te gaan sporten gaat dit een stuk sneller. 

Vitaminfood shakes

Vitaminfood biedt jou de mogelijkheid op een gezonde manier af te vallen, dit doen ze door shakes aan te bieden in de vorm van maaltijdvervangers. Doordat de shakes zelf te maken zijn kan je zelf bepalen hoeveel kcal je neemt, omdat dit handig aangegeven staat kan je ook makkelijk kijken hoeveel kcal je op een dag binnenkrijgt. In alle shakes zitten alle mineralen en vitaminen die een mens nodig hebt op een dag, hierdoor ga je dus ook gelijk gezonder leven. 

Het afvalproces

Afvallen gaat in het begin supersnel en dit is dan ook erg motiverend, hou hierbij wel in je achterhoofd dat dit alleen vocht is. Vocht is erg zwaar en dit gaat als eerste uit je lichaam als je afvalt. Hierna gaat het afvallen in hele kleine stapjes, je moet dus wel echt gemotiveerd zijn om af te vallen.