Creathaler
Image default
Bedrijven

Koop hier je kinderbedden

Voor je kind is een nieuw bed altijd leuk. Helemaal wanneer ze een van de kinderbedden van Rockwood krijgen! Bij dit bedrijf is de keuze aan kinderbedden eindeloos. Ben je dus op zoek naar een nieuw bed voor je kind, omdat je bijvoorbeeld gaat verhuizen of verbouwen? Dan slaag je vast en zeker bij dit bedrijf! In het aanbod zijn verschillende bedden te vinden, voor jong en oud. Is je kindje nog klein en krijgt hij of zij zijn of haar eerste bedje? Kies dan voor een laag bed van hout. Wanneer je kind al wat ouder is en niet bang is voor hoogte, dan kies je bijvoorbeeld voor een leuke en stoere hoogslaper.

Bedden die duurzaam zijn gemaakt

Dit bedrijf gelooft sterk in duurzaamheid. Het is daarom dan ook dat bijna alle kinderbedden uit het assortiment zijn gemaakt van hout. Het hout dat zij hiervoor gebruiken, is steigerhout. Dit hout is namelijk heel stevig, waardoor het bed niet zomaar kapot kan gaan of uit elkaar kan vallen. Heb je meerdere kinderen thuis en hebben zij allemaal een nieuw bed nodig? Dan kun je hiervoor eens de opties voor bekijken. Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit een leuk stapelbed of bekijk het Kinderbed Twins.

Neem contact op voor meer informatie

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuw bed voor je kind? Ontdek dan vandaag nog of er een leuk bed voor je kind tussen zit! Heb je al een keuze kunnen maken voor je kind? Dan hoef je niet langer te wachten en plaats je vandaag nog je bestelling online! Zij zorgen er dan voor dat het nieuwe bed zo snel mogelijk jullie kant op komt. Heb je nog vragen over een van de bedden of ben je gewoon nog benieuwd naar meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ze op en vraag naar de mogelijkheden! Zij vertellen je graag meer over wat zij doen en wat zij hierin voor jou en je kind kunnen betekenen.

https://www.rockwoodkinderbedden.nl/