Creathaler
Image default
Bedrijven

Bij bezoekers van deens.nl is Madam Stolz een populair merk.

HK Living mokken. Ornamenten & sculpturen van allerlei merken. Designer badkameraccessoires. Loungestoelen van hippe labels. Een Urban Cotton wandkleed? Dit en veel meer kun je online aanschaffen bij Deens!

Bij bezoekers van deens.nl is Madam Stolz een populair merk. Wij snappen dat wel gezien de veelzijdigheid en originaliteit van de producten. We noemen een ronde hangende kaarsenhouder, bamboe haken voor aan de muur, aan antiek wandrek, aardewerk schalen, bijzettafels, kledingrekken en kussenhoezen. Een bijzondere categorie binnen het Madam Stolz-aanbod is verlichting. Je hebt de keuze uit een kleine 60 lampen en toebehoren. Ons oog viel zojuist op de Madam Stolz terracotta tafellamp met een raffia naturel kap. De afmetingen zijn 30 bij 45 cm. Houd jij van een landelijke, sfeervolle stijl? Deze lamp past daarbij. In een vintage of bohemien interieur komt dit tafelmodel ook prima tot z’n recht. De raffia stroken (gemaakt van gedroogde bladeren van de Raphia Palmboom uit Afrika en Madagaskar) zorgen voor een uniek lichteffect.

Een artikel dat het Deens-team veel verkoopt is het Urban Cotton wandkleed. Eigenlijk moeten we in dit geval in meervoud spreken, want er zijn ruim 40 kleden om uit te kiezen. We beschrijven er twee.We beginnen met Honey, een multi colour kleed van 185 bij 145 cm. De gouden gloed van het kleed zorgt voor een warme, rustgevende sfeer in huis. De naam verwijst naar honingraten en die zie je dan ook terug in dit kunstwerk van Lilian van Veen. Zij is begaan met het lot van de bij. Een deel van de opbrengst gaat dan ook naar wellbeeing.org. Deze stichting maakt zich hard voor een beter leefmilieu voor de bij en dus ook voor de mens. Honey is binnen 2 weken leverbaar. Je hoeft bij bestelling ervan geen verzendkosten te betalen.

Element, een zwart-wit muurkleed, verwijst naar de Oosterse Feng Shui filosofie: 风水 (in vereenvoudigde Chinese tekens) en 風水 (in traditioneel Chinees). Letterlijk betekenen de tekens wind en water. In de Feng Shui leer gaat het om harmonie en evenwicht in de relatie tussen mens en  omgeving. Terug naar het wandkleed Element. Het is 1,90 meter lang en 1,45 meter breed. Voor € 90,00 krijg je er een professioneel ophangsysteem bijgeleverd. Met dit kleed aan de muur zorg je voor je dagelijkse portie inspiratie!

https://www.deens.nl/nl/