Creathaler
Image default
Bedrijven

Investeren in vastgoed kan enorm eenvoudig zijn

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om uw geld te investeren? Dan moet u bij Center Parcs Vastgoed zijn! Bij hen kunt u op een enorm eenvoudige manier geld investeren in vastgoed. Hoe gaat dat juist in zijn werk? Heel simpel: u koopt een huisje in een van hun vakantiedomeinen, zij verhuren het huisje op hun beurt aan vakantiegangers. U geniet van vaste inkomsten zonder ook maar iets te doen. Zij nemen het contact met potentiële huurders voor hun rekening en zorgen ervoor dat uw huisje altijd proper is. U hoeft enkel de juiste formule te bepalen. Hierbij heeft u de keuze tussen vaste huurinkomsten van 4,5 procent op de aankoopprijs, of een inkomen gebaseerd op een percentage van de totale huuromzet. Bovendien kunt u indien gewenst af en toe zelf uw vakantiehuisje bezoeken voor welverdiende rust.

Investeren bij hen is ook veilig

Naast eenvoudig is investeren in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed ook enorm veilig. Hun vakantieparken zijn gekend over heel Europa en krijgen jaarlijks meer dan acht miljoen klanten over de vloer. Ze hebben al meer dan 50 jaar ervaring en zijn zelfs marktleider binnen Europa op het gebied van lokaal toerisme. Uw geld investeren in vastgoed van dit bedrijf biedt dus enorm veel zekerheid. Heeft u bepaalde twijfels of bent u niet zeker welke formule het voordeligst is? Geen nood, hun specialisten begeleiden u gedurende het volledige traject!

Ga voor een huisje in een domein naar keuze

Center Parcs Vastgoed beschikt over meer dan 280 domeinen. Wilt u liefst een huisje in Nederland? Of spreekt het buitenland u meer aan? Gaat u voor een nieuwbouwproject of viel uw oog op een vrijstaand huisje? De keuze ligt bij u! Contacteer hen bij interesse en bespreek al de mogelijkheden tijdens een eerste gesprek. U zult meteen merken dat klantvriendelijkheid en vertrouwen op de eerste plaats komen.