Creathaler
Image default
Bedrijven

Hoe werkt het huren van een vergaderruimte bij Creative Valley?

Tegenwoordig wordt er veel meer thuis gewerkt of op speciale locaties waar je met je laptop kan zitten voor een bepaalde prijs. Bij Creative Valley kan je terecht om een productieve dag aan te gaan en ook heerlijk te genieten van een goede lunch of diner en heel de dag onbeperkt koffie, thee en water. Wil je graag met je team of je collega’s een keertje vergaderen? Dan kun je bij Creative Valley een vergaderruimte huren. Er zijn 8 verschillende vergaderruimte waar iedere ruimte zijn eigen hoeveelheid capaciteit heeft. Kijk op de website voor alle vergaderruimtes.

Hoe werkt het huren van een vergaderruimte?

Er zijn 8 verschillende ruimtes en iedere ruimte heeft een aantal stoelen en max aantal personen beschikbaarheid. Er zijn vergaderruimtes voor 6-8 personen en er is een grote zaal waar wel 148 personen in kunnen. De vergaderruimtes die 8 personen beschikbaarheid hebben kun je huren al vanaf 375 euro per dagdeel. 

De vergaderruimte die je met 30 personen kan huren, The Pavilion, is te huren vanaf 650 euro per dagdeel. Je kan een offerte aanvragen en tegelijkertijd de dag en de tijd doorgeven om een ruimte te huren. Hieronder zet ik de ruimtes en het aantal personen onder elkaar. Op de website kun je de hele ruimte bekijken met plattegrond en al.

  • The glass house max 10 personen

  • The auditorium max 50 personen

  • The salon max 8 personen

  • The workshop max 28 personen

  • The study max 6 personen

  • The classic max 8 personen

  • The collective Exclusive max 148 personen

Bij iedere vergaderruimte zit er onbeperkt koffie, thee, plat en bruiswater bij inbegrepen. Ook kan iedereen een lunch krijgen bij de brasserie van Creative Valley en is alle apparatuur aanwezig voor het geven van een presentatie of het opschrijven van ideeën. De lunch bestaat uit een warm gerecht, soep, belegd broodje, salade en je kan de hele dag door fruit pakken.