Creathaler
Image default
Industrie

Bespaar tijd en kosten met een automatische zeefinstallatie

Als u aanzienlijk tijd wilt besparen bij het productieproces, dan is een zeefinstallatie een aankoop die u zeker in overweging moet nemen. Met deze installatie kunt u snel en eenvoudig materialen van elkaar scheiden. Het is daarbij tevens mogelijk om beide materialen te behouden en vervolgens weer te gebruiken in het verdere productieproces. De zeefinstallatie kan geleverd worden met een opvangreservoir voor datgene wat door de zeef valt. Wat er niet doorheen past, wordt via de lopende band afgevoerd en opgevangen. De complete installatie kan uiteraard op maat voor uw bedrijf worden gemaakt.

Waarom steeds meer bedrijven een zeefinstallatie gebruiken

Steeds meer bedrijven moderniseren het productieproces met zeefinstallaties. Dit bespaart niet alleen tijd, maar het zorgt ook voor minder verspilling. Handmatig scheiden kost immers veel meer tijd en de kans op fouten is groter. De machine staat zo ingesteld dat hij weet wat te doen, fouten zijn bijna onmogelijk. U kunt met een zeefinstallatie ook heel eenvoudig vloeistof van vast materiaal scheiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het scheiden van vruchtensap en vruchtvlees of het scheiden van water en gewassen groenten. Het is allemaal in een handomdraai gebeurd en er komt geen hand meer aan te pas. Dit verhoogt bij levensmiddelen tevens de hygiëne.

Koop een machine voor het zeven van materialen

Het bouwen van een zeefmachine is vakmanschap. Bij PAJA Triltechniek hebben ze dat goed begrepen. Dit bedrijf bouwt machines op maat en volledig naar wens. Het enige wat u hoeft te doen, is aangeven waarvoor u de machine wilt gebruiken en wat uw wensen zijn voor bijvoorbeeld de maten. Vervolgens gaat PAJA Triltechniek voor u aan de slag. Uiteraard kunt u ook na de levering en installatie van uw machine rekenen op technische ondersteuning voor onderhoud of als er onverhoopt een storing aan een machine is. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u direct contact opnemen met het bedrijf.

https://paja.nl/