Creathaler
Image default
Aanbiedingen

De beste manieren om gewicht te verliezen

Wil jij beginnen met afvallen? Dan heb je de keuze uit verschillende afvalmethoden. In dit blogartikel gaan we je meer vertellen over welke afvalmethodes het meest effectief zijn op basis van verschillende onderzoeken. We hopen dat ook jij na het lezen van dit blogartikel een passende afvalmethode kan kiezen, waardoor jij op een gezonde manier gewicht kunt verliezen. Daarnaast geven we je natuurlijk ook een aantal tips mee.

 

Houdt bij wat je eet

Wanneer je wilt beginnen met afvallen is het van groot belang dat je bijhoudt wat je precies eet. Enkel en alleen op deze manier kom je erachter hoeveel calorieën je per dag binnenkrijgt. Daarom raden wij het aan om iedere dag elke maaltijd of tussendoortjes op te schrijven. Houdt ook bij op welke momenten je precies eet en waarschijnlijk zal je tot de conclusie komen dat je ook veel eet uit verveling. En juist dit zorgt er weer voor dat je in gewicht aankomt.

Op het moment dat je een goed overzicht hebt van wat je precies eet kan je vaak meteen zien wat de oorzaak is van al die extra kilo’s die je bent aangekomen. Probeer juist deze maaltijden te vermijden en je zal merken dat de kilo’s eraf vliegen.

 

Let op wat je eet

In de meeste gevallen zijn koolhydraten de boosdoener, waardoor je aankomt in gewicht. Vooral koolhydraten die industrieel bewerkt zijn kunnen ervoor zorgen dat je flink wat aankomt. Industriële koolhydraten bevinden zich vooral in:

 

  • Witte Rijst
  • Wit Brood
  • Pasta
  • Chips
  • Maïsproducten
  • Frisdrank
  • Fastfood

 

Ook het eten van slechte vetten zorgen voor extra kilo’s. Slechte vetten noemen we ook wel onverzadigde vetten en deze vetten bevinden zich vooral in koekjes, worsten, zoute snacks, fastfood, volle kaas. Niet alle vetten zijn slecht en het kan dan ook geen kwaad om verzadigde vetten te eten. Deze vetten bevinden zich in natuurlijk voedsel zoals vlees, vis, eieren, noten.

Eet voldoende groente en fruit

Ook al maak je gebruik van een speciaal afvalprogramma’s, zoals bijvoorbeeld van https://www.herba4everyone.nl/ het wordt altijd aangeraden om voldoende groente en fruit te eten. Natuurlijk voedsel bevat onder andere geen fructose en natuurlijk bevatten groente en fruit veel vitaminen en mineralen. Wij raden het aan om zo natuurlijk mogelijk te eten, omdat je dan enkel natuurlijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Deze voedingsstoffen zijn gezond en je zal hier dan ook niet van aankomen.

 

Behoefte aan meer informatie? 

Wil je meer weten over afvallen of ben je benieuwd welke afvalmethode het best voor jou geschikt is? Dan raden we het aan om informatie in te winnen bij een diëtist of bijvoorbeeld bij een sportschool bij je in de buurt. Zij kunnen je meer vertellen over afvallen, maar daarnaast kunnen zij ook een persoonlijk afvaltraject voor je opstellen.