Creathaler
Image default
Bedrijven

Unieke trouwlocatie Ermelo

Vier je bruiloft eens op een hele unieke trouwlocatie

Jullie gaan trouwen! De dag van jullie leven willen jullie natuurlijk uitbundig vieren. Maar ook op een unieke manier en het liefst budgetvriendelijk. Dat kan door bijvoorbeeld naar een unieke trouwlocatie in Ermelo uit te wijken. Deze trouwlocatie verschilt nogal van de standaard trouwlocaties. Trouwen op een boerderij, hoe leuk is dat? Als kersvers bruidspaar samen op de tractor rijden in plaats van in die sportieve bolide. Van het buitenleven en de natuur genieten. De jonge gasten zullen deze locatie absoluut weten te waarderen. Heerlijk naar buiten in plaats van in een bedompte feestzaal op een stoel te moeten zitten. Deze trouwlocatie ligt lekker centraal in Nederland en is dus voor al jullie gasten goed bereikbaar.

 

Geef er jullie eigen invulling aan

Eigenlijk is alles bespreekbaar. Jullie kunnen de catering zelf regelen maar deze uiteraard ook door de trouwboerderij laten verzorgen. Jullie staan centraal en we denken graag over de invulling van het trouwfeest met jullie mee.
Na afloop van deze bijzondere bruiloft kunnen jullie gasten eventueel op deze unieke trouwlocatie in Ermelo overnachten, zelfs in het stro mochten ze dat willen. Jullie bruiloft is een dag om nooit te vergeten, maar wanneer jullie van deze unieke trouwlocatie gebruik maken, zal er nog lang door iedereen over worden nagepraat.