Creathaler
Image default
Auto's en Motoren

In 1 dag je CBR theorie examen halen? Volg de snelle cursus van 123-Theorie!

Ben je bezig met het halen van je rijbewijs en is het onderdeel theorie eentje waar je als een blok tegenop ziet? Vind je het heftig om zoveel theorie aan te leren en weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Heb je ook al van je ouders te horen gekregen dat het aanleren van de theorie echt wel pittig is en dat je er flink lang mee bezig zal zijn en wellicht niet eens in 1 keer zal slagen? Hoe klinkt het dan als wij zeggen dat het mogelijk is om in 1 dag je theorie examen te halen? Goed toch? Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je in te schrijven voor de eendaagse theoriecursus van 123-Theorie!

Wij helpen jou binnen 1 dag aan het theoriecertificaat. Je hoeft je niet voor te bereiden op de cursusdag, alles wat je qua theorie moet weten leren wij je die dag aan. Zonder stress, zonder boeken. Hoe we dat doen? Simpel, met een goed opgeleide en ervaren docent, klassikale les, oefen examens, handige trucjes en herhaling.

Even voorstellen, dan gericht de lesstof aanleren

Om 07.00 is de aanvang van de theorieles. Er staat koffie en thee voor je klaar om een beetje wakker te blijven. We beginnen met een kort kennismakingsrondje, iedereen stelt zich even kort voor zodat je weet wie er allemaal bij jou in de groep zitten. Misschien kom je zelfs wel een bekende tegen. Dan begint de les. De docent behandelt klassikaal alle lesstof, met daarbij een duidelijke uitleg. Alle verkeersborden, verkeersregels, verkeerssituaties en andere dingen die je geleerd moet hebben voor het examen komen langs. Maar, niets meer en niets minder. Bepaalde theorie die vaak wel in de theorieboeken staat maar die je helemaal niet hoeft te weten voor het examen slaan wij dan ook over. Bij ons leer je echt datgene waar vragen over gesteld worden op het examen.

Geschikt voor iedereen vanaf 17,5 jaar

Om onze theoriecursus voor iedereen toegankelijk te maken bieden wij op vele plekken door het land onze eendaagse cursus aan. Zo hebben we een theoriecursus in Groningen maar ook aan de andere kant van het land in Maastricht. Voor iedereen vanaf 17,5 jaar is onze cursus geschikt. Schrijf jij je ook in zodat je binnen 1 dag zal slagen?

https://www.123-theorie.nl/