Creathaler
Image default
Auto's en Motoren

Het verkopen van een brommobiel voor geld

Wil jij je ook leren om verkopen van een brommobiel voor  geld? Het is heel gemakkelijk. In dit stappenplan wordt precies uitgelegd hoe het verkopen van een brommobiel voor geld werk.

Het stappenplan voor verkopen van een brommobiel voor geld

De eerste stap voor het verkopen van een brommobiel voor geld is door het invoeren van het kenteken van je brommobiel op de website. Daarna kun je belangrijke gegevens, zoals de kilometerstand en de staat van je scooter doorgeven. Vergeet niet enkele recente en duidelijke foto’s van je scooter toe te voegen. Na je aanmelding gaan wij voor je aan de slag. Je aangemelde scooter wordt door onze medewerkers nagelopen voordat hij zichtbaar is voor de aangesloten dealers. Daarna wordt de brommobiel geplaatst in de veiling omgeving. Daar wordt je scooter aangeboden aan de aangesloten RDW- erkende dealers. Zij kunnen biedingen uitbrengen op je scooter. De volgende stap voor het verkopen van een brommobiel voor geld is het afwachten van een bod. Na uiterlijk een week een week koppelen we het hoogste bod aan je terug, telefonisch of per mail. Ga je akkoord met dit bod? Dan heb je je scooter verkocht! Het verkopen van een brommobiel voor geld is op deze manier bijna afgerond.

De afhandeling

Via de mail ontvang je de verkoopbevestiging met de contactgegevens van de dealer die je scooter heeft gekocht. Je maakt zelf een leveringsafspraak en zoekt ondertussen alle papieren bij elkaar. Daarna maak je een afspraak voor de opdracht bij ons op kantoor. De dealer loopt de scooter na en controleert of hij voldoet aan de omschrijving die je bij de aanmelding hebt ingevuld. Klopt alles? Dan krijg je het overeengekomen bedrag in contanten of via een directe bankoverschrijving. Zo is het verkopen van een brommobiel voor geld wel heel makkelijk.