Creathaler
Image default
Auto's en Motoren

Met Gelijk Geslaagd binnen 2 dagen je scootertheorie in de pocket!

Je scootertheorie binnen twee dagen halen? Dat kan als je meedoet met de scooter theoriecursus van Gelijk Geslaagd. Je mag meedoen met onze cursus vanaf de leeftijd van 15,5 jaar. Dus wil je alvast je scootertheorie halen zodat je hem al lekker hebt als je 16 jaar wordt? Of ben je net 16 geworden en wil je zo snel mogelijk op je cadeau gekregen scooter kunnen rondrijden? Doe dan mee met onze turbo cursus!

Op zondag theorie leren, op maandag herhaling van de lesstof

De scooter theoriecursus bestaat uit twee dagdelen: op zondag krijg je van ons theorieles. Deze les duurt van 12.00 tot 18.00. Tijdens de les leer je alle theorie die jij moet kennen om je examen succesvol te kunnen maken. De les is doelgericht, we leren je datgene aan waar tijdens het examen vragen over gesteld zullen worden.

Voor het aanleren van de theorie wordt door ons geen gebruik gemaakt van boeken. Deze methode van leren is maar saai en werkt minder goed. Welke methode werkt dan wel goed? Klassikaal les van een ervaren en uitstekend opgeleide docent die precies weet hoe het CBR examen in elkaar steekt. Natuurlijk is er tijdens de les continue ruimte voor het stellen van vragen. En voor de lastige theorie hebben wij handige en slimme trucjes, tips en ezelsbruggetjes paraat. Hierdoor zal jij zal de lesstof echt niet meer vergeten!

Het tweede deel van de cursus krijg je op maandag. Tussen 07.00 en 09.00 herhalen we nog een keer de lesstof die we jou de dag daarvoor hebben aangeleerd. De lesstof wordt weer vers in je hoofd gebracht, de puntjes worden weer even op de i gezet. Uiteraard is er ook vandaag nog ruimte om vragen te stellen. Als we om 09.00 klaar zijn met de herhaling van de lesstof vertrekken we richting het CBR. Hier ga jij je theorie examen maken. Doe je best, raadpleeg de tips en ezelsbruggetjes en slaag met vlag en wimpel!

In 1 dag de auto- en motortheorie aanleren

Wij bieden ook een auto theoriecursus en een motor theoriecursus aan. Bij deze cursus wordt de theorie in 1 dag door ons aan jou aangeleerd. Ook bij deze cursus ga je direct na het leren richting het CBR om examen te maken.

https://www.gelijkgeslaagd.com/