Creathaler
Image default
Auto's en Motoren

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, haal snel je theorie met een DagCursus

Om je rijbewijs te halen moet je natuurlijk eerst slagen voor het theorie examen, veel mensen hebben hier alleen moeite mee. Als je namelijk naar de cijfers van het CBR gaat kijken zie je dat maar twee op de tien mensen slagen bij de eerste poging. 80% zakt dus bij de eerste poging, dit is natuurlijk niet normaal veel en ook onnodig. Veel mensen zakken omdat de voorbereiding tot het examen niet goed was, er wordt vaak namelijk wat makkelijk over gedacht. DagCursus biedt de ideale voorbereiding tot het theorie examen, hieronder kun je lezen hoe dit wordt gedaan.

Wat houdt een dagcursus in?

Bij een dagcursus wordt alle informatie die nodig is voor het theorie examen behandeld, dit wordt gedaan op de dag van het theorie examen. Het voordeel hiervan is dat alle informatie nog vers is en dus ook goed wordt onthouden. Bij een dagcursus kun je in tegenstelling tot leren uit een boek vragen stellen aan degene die de cursus geeft, je hoeft hierdoor dus niet met vragen het examen in te gaan. Je wordt ook altijd net zo lang geholpen totdat je het echt begrijpt. Bij een dagcursus wordt er ook aandacht besteed aan oefenexamens, hierdoor weet je dus hoe een examen eruit komt te zien en kun je ook oefenen met de vraagstelling. 

Faalangst

Voor mensen met faalangst is een dagcursus ideaal, zijn kunnen tijdens een dagcursus namelijk extra aandacht krijgen en zo rustiger worden gemaakt. Met deze mensen wordt alles rustig doorgenomen en worden ze vaker overhoord om ze meer vertrouwen te geven, het doel van een dagcursus is om deze mensen met veel vertrouwen het examen in te sturen. Een dagcursus kan dan ook helpen om deze mensen over hun faalangst te helpen.