Creathaler
Image default
Dienstverlening

Winkel reclame bedrukken? Maak gebruik van Re-board

Materiaal nodig voor het bedrukken van winkelreclame? Re-board kan de oplossing zijn. Het materiaal kenmerkt zich door zijn stevigheid en slimme constructie. Dit materiaal karton is in zijn soort het stevigste karton dat er verkrijgbaar is. . Het Re-board bestaat uit sandwichpanelen die multifunctioneel zijn en daardoor op meerdere manieren ingezet kunnen worden. . In Re-board is er een vocht barrière verwerkt die ervoor zorgt dat de kern onaangetast blijft in vochtige omstandigheden. De constructie bestaat uit een combinatie van het lichte gewicht van karton en de stevigheid van hout.

Creatie van Re-board op maat

Buiten de bovengenoemde voordelen en eigenschappen van het materiaal is er met Re-board nog veel meer mogelijk. Zo kan Re-board gebruikt worden in veel verschillende maten of vormen. Er kan zelfs een race auto worden gemaakt van Re-board. Er zijn bedrijven die zich hierin specialiseren en bijvoorbeeld een race auto van Re-board maken voor Redbull. De mogelijkheden met Re-board zijn werkelijk eindeloos, er zijn zoveel mogelijke dingen die gemaakt kunnen worden van Re-board. Daardoor is het ook nog eens eenvoudig om met Re-board in te spelen op bepaalde trends en ontwikkelingen binnen uw branche.

 

De duurzaamheid van Re-board karton

Het karton biedt niet alleen veel stevigheid maar is daarnaast ook duurzaam. Het is dus een multifunctioneel product. Het kiezen van Re-board zorgt voor een grote impact en u laat er slechts een kleine CO2-voetafdruk mee achter. Re-board is dus het perfecte materiaal voor u wanneer u veel waarde hecht aan duurzaamheid en CO2-uitstoot. Het product is ook zeer gemakkelijk te monteren , demonteren en op te slaan. Men gebruikt het materiaal vaker bij het maken van winkeldisplays , kartonnenmeubels en wandsigning. Het zorgt voor een duurzame uitstraling.

 

Re-board creatie door een professional

Zoals ik eerder aangaf kan Re-board heel breed ingezet worden voor verschillende branches en doeleinden. Het maken van Re-board materiaal is mogelijk bij veel verschillende bedrijven. Zo is er bijvoorbeeld Endless Branding die zich met jaren ervaring en deskundigheid onderscheidt van de concurrentie. Het bedrijf is ingezet voor creatie van promotie materialen voor de grootste nationale en internationale merken. Re-board laten bedrukken kan heel gemakkelijk via Endless Branding. U weet dan meteen dat er maximale kwaliteit wordt gerealiseerd voor uw project.

 

https://endlessbranding.com/re-board-bedrukken/