Creathaler
Image default
Dienstverlening

Deze leverancier levert bouwgrondstoffen, zoals zand, in Rotterdam

Als u op zoek bent naar een leverancier in zand en andere bouwgrondstoffen in Rotterdam, dan moet u bij C Heuvelman & Zn BV. zijn. De specialist is gevestigd in Krimpen aan den IJssel en zowel als particulier en als bedrijf kunt u hier terecht voor zand, grind, grond. Ook voor diverse diensten en het huren van een extra opslag- of bedrijfsruimte bent u bij dit specialistische bedrijf op de juiste plek. U rekent bij dit bedrijf van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Naast het leveren van de bouwgrondstoffen, kunt u ook contact opnemen om grond te laten afvoeren door de experts. Bijvoorbeeld als u klaar bent met u verbouwing.

Voor bouwgrondstoffen, machines en andere diensten kunt u bij dit bedrijf terecht

Als u recent uw woning heeft verbouwd, of uw tuin opnieuw heeft aangelegd, dan heeft u waarschijnlijk nog puin en groenafval liggen. Denk bijvoorbeeld aan stenen, zand, grond en grind. Voor het laten afvoeren van grond, zand en andere bouwgrondstoffen schakelt u ook de expertise in van het specialistische bedrijf uit de omgeving van Rotterdam. Op een afgesproken tijdstip wordt het puin bij u opgehaald om dit af te laten voeren naar het depot van C. Heuvelman & Zn BV. De grond wordt gekeurd en eventueel weer verhandeld, zodat er geen verspilling is. U rekent bij deze grondstofspecialist op een goede service met uitstekende prijzen. Ook voor het huren van een bedrijfsloods bent u hier op de juiste plek. Het bedrijf biedt een 3000m2 grote loods aan voor verhuur.

Plan een moment in om grond te laten afvoeren

Wilt u graag puin en grond laten afvoeren door deze specialist afkomstig uit Rotterdam? U maakt eenvoudig een afspraak door telefonisch contact met hen op te nemen. Ook voor de huur van machines en bijbehorende producten of de huur van de loods benadert u de specialisten.

https://www.heuvelman-zand.nl/