Creathaler
Image default
Dienstverlening

Maak kennis met het team van dit autopoetsbedrijf in Noord-Holland

Wilt u uw boot, camper of auto er weer als nieuw uit laten zien? Ga dan langs bij Shiny Cars in Grootebroek. U kunt een pakket kiezen voor het interieur, het exterieur of allebei, maar u kunt ook zelf opties kiezen die u aan de schoonmaakbeurt wilt toevoegen. Indien u binnen een straal van tien kilometer van Grootebroek zit, kunt u zelfs gebruikmaken van de handige haal-en-brengservice. Dan hoeft u niet zelf langs de wasstraat te gaan.

Uw voertuig professioneel laten reinigen bij deze specialisten

Bij dit autopoetsbedrijf in Noord-Holland kunt u uw camper, auto of vrachtwagen laten reinigen. Deze experts hebben al jarenlang ervaring met het schoonmaken van diverse soorten voertuigen. U kiest of zij het interieur, het exterieur of beiden onder handen nemen. Uit het brede aanbod aan diensten kiest u zelf wat er moet gebeuren of selecteert u een pakket dat meerdere diensten bevat. Laat bijvoorbeeld uw interieur stomen of uw velgen reinigen. Kies een heavy-pakket voor veel vuil of een basispakket voor een kleine beurt.

De geweldige service van deze professionals

Het is geen probleem als u geen tijd of zin heeft om langs het autoschoonmaakbedrijf te komen. Dit bedrijf biedt namelijk ook een handige haal-en-brengservice aan. Voertuigen in een straal van tien kilometer vanaf Grootebroek kunnen gratis opgehaald en teruggebracht worden. Daarnaast heeft u de keuze om uw voertuig op de gewenste locatie te laten wassen met de optie ‘op locatie’. U profiteert dus van uitstekende service bij dit autopoetsbedrijf in Noord-Holland.

Boek online uw afspraak bij deze wasserette

Via de website van Shiny Cars maakt u eenvoudig een afspraak om uw voertuig te laten wassen. U selecteert zelf welk pakket of welke diensten u wilt, met of zonder haal-en-brengservice. Vervolgens kiest u de datum en de tijd waarop u langs wenst te komen bij dit autopoetsbedrijf in Noord-Holland. Maak direct uw afspraak bij deze professionals.